Van Houtum Handel & Verhuur sponsort Juliana Mill

houtum

Juliana biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor sponsoring en dat zag ook Koen van Houtum, eigenaar van Van Houtum Handel & Verhuur.

Van Houtum Mill is het adres voor klimaatbeheersing, verlichting en stroomvoorzieningen. Hun assortiment richt zich zowel op bouw als evenement voorzieningen.

De geschiedenis gaat terug naar 1 juli 2015. Op deze datum is Van Houtum handel & verhuur gestart en opgericht door de huidige eigenaar Koen van Houtum. Het bedrijf is begonnen met dienstverlening in de agrarische sector door het uitvoeren van kleine landbouw- en beregeningswerkzaamheden en handel en verhuur van luchtkanonnen en elektrische kachels.

Na enige tijd kwamen er aanvragen binnen om iets te kunnen betekenen in dienstverlening van mobiele verlichting. Dit was een nieuwe uitdaging voor het bedrijf. Deze uitdaging werd aangegaan en er werd geïnvesteerd in mobiele verlichting. Deze bestond uit lichtmasten met en zonder een eigen stroomvoorziening. Deze verlichting werd gebruikt op feesten en evenementen. Omdat deze verlichting vaak op een veld staat was een volgende stap om ook de bekabeling en verdeelkasten hiervoor te kunnen leveren.

Na een tweetal jaren lichtvoorzieningen geleverd te hebben werd er in 2018 besloten om ook te investeren in mobiele stroomvoorzieningen voor evenementen en feesten. Tot op heden kunnen zij aggregaten leveren tussen de 6 en 140KVA. Dit zijn vermogens van 5.500 Watt tot 112.000 Watt.

Momenteel heeft het bedrijf de beschikking om een totaalvoorziening te kunnen leveren voor evenementen en feesten op het gebied van verlichting, bekabeling, verwarming en stroomvoorziening.

Ook bij calamiteiten op het gebied van stroomuitval en verlichting in de agrarische sector, bedrijven en particulieren kunnen deze noodvoorzieningen snel worden geleverd

 Koen zet meteen grof geschut in bij Juliana want hij heeft gekozen voor een dubbelzijdige bedrukking van het bord.

Juliana heet Van Houtum Handel & Verhuur van harte welkom als nieuwe bordsponsor.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.