Bennie Bens Houten Vloeren nieuwe bordsponsor Juliana

BennyBensvloeren

En weer mag Juliana een nieuwe sponsor begroeten op het Millse sportpark! Millenaar Bennie Bens is vanaf nu te zien bij de blauwwitten met een hagelnieuw 3-meter bord.

Bennie Bens Houten Vloeren te Cuijk is een specialist in de verkoop en montage van houten vloeren. Daarnaast schuren, lakken en oliën ze uw vloeren. Hiervoor gebruiken zij de nieuwste technieken en de beste materialen. Of het nu voor uw bedrijf is of bij u thuis, ze zorgen voor de beste vloer. Bennie Bens Houten Vloeren garandeert een naar uw wensen gemaakte en kwalitatief hoogstaande vloer.

Bennie Bens Houten Vloeren is reeds jarenlang gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van houten vloeren. Daarbij zijn zij een bekende partij in de regio Land van Cuijk als betrouwbare leverancier. Vakmanschap staat bij hen hoog in het vaandel, evenals een allround aanpak en een voordelige prijs. Er zijn vele opties mogelijk wat betreft uw vloer en ze streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wat ze daarbij garanderen is:

 • Hoge kwaliteit
  Persoonlijke service

Tevens zijn ze dealer van topmerken zoals:

 • Heywood
  Albers
  Lalegno
  Lamett
  Meister
  Douwes Dekker
  etc.

 Juliana bedankt Bennie van harte voor deze mooie geste.

bbvloeren

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.