JO13-181117

De spelers van Juliana JO13-2G brengen om de beurt verslag uit over de verrichtingen van hun team. Julian Verheijen maakte het verslag van de met 1-2 verloren wedstrijd tegen Vitesse JO13-2.

JO13Siol1c

De spelers van Juliana JO13-2G brengen om de beurt verslag uit over de verrichtingen van hun team. Sem Hofstede maakte het verslag van de met 5-1 gewonnen uitwedstrijd tegen SIOL JO13-2.

Line up-HBV-Juliana

Juliana JO9 nam het afgelopen zondag voorafgaand aan de wedstrijd Juliana-HBV op tegen de leeftijdsgenoten uit Beers. In een spannende wedstrijd werd het 2-4 voor de Millse ploeg.

JO13 Zwaluw

De spelers van Juliana JO13-2G brengen om de beurt verslag uit over de verrichtingen van hun team. Het verslag voor de wedstrijd tegen De Zwaluw JO13 kmt van Okke Goossens.

Juliana JO15-1 verkoopt taart

De spelers van Juliana Mill JO15-1 hebben zondag taart en cake verkocht, die ze een dag eerder thuis zelf gebakken hadden. Met de opbrengsten willen ze naar een buitenlands toernooi met Hemelvaart.

JO132RAV

De spelers van Juliana JO13-2G brengen om de beurt verslag uit over de verrichtingen van hun team. In de met 0-3 verloren wedstrijd tegen Ravenstein/SDDL was het de beurt aan Naomi Jacobs.

scheidsrechtersbeleid

De jeugd van Juliana gaat dit seizoen verder met het scheidsrechtersbeleid waarbij de oudere jeugd wedstrijden gaat fluiten bij de jongere teams. Kijk hier voor het schema van de eerste seizoenshelft. 

O13HRC

De spelers van Juliana JO13-2G brengen om de beurt verslag uit over de verrichtingen van hun team. In de met 5-3 gewonnen wedstrijd tegen HRC'27 was het de beurt aan Milan Gommans. 

JULSESMO13

Juliana MO13-1 speelde maandag de kraker tegen SES MO13-1. De Millse meiden boekten op eigen veld een verdienstelijke 8-4 overwinning tegen de rivaal uit Langenboom. Goed gedaan meiden!

D2Merselo

De spelers van Juliana JO13-2G brengen om de beurt verslag uit over de verrichtingen van hun team. In de wedstrijd tegen Merselo JO13-1 (0-0) was het de beurt aan Noud van der Burgt. 

Juliana feliciteert