jo15
Juliana Mill JO15-1 heeft de competitie hervat met een klinkende zege. De ploeg liet zaterdagmiddag - een week nadat het de tweede bekerronde bereikte - op het eigen sportpark bij vlagen erg goed voetbal zien. 

scheidsrechter

Als afsluiting van de KNVB Week van de scheidsrechter genoten onze Juliana jeugdscheidsrechters van een lekker stuk taart. Als dank voor hun wekelijkse inspanningen.

C1
Juliana Mill JO15-1 heeft zaterdagmiddag een punt meegenomen uit het naburige Volkel. Op basis van de tweede helft was het 1-1 gelijkspel een terechte uitslag. De Millenaren toonde na rust eindelijk gretigheid, de agressiviteit die nodig was om de achterstand recht te trekken.

keeper

Vanaf donderdag 22 september starten de trainingen voor de keepers van E tot en met B. De keeperstraingingen staan vanaf dit jaar onder leiding van Coen Kerkhof. 

lnQfoUbd

Juliana JO13-2 heeft de eerste wedstrijd na de zomerstop verloren van Estria (15-0). Verslaggever Fabian Arts blijft desondanks vol goede moed. 

indeling jeugdteams
De TC jeugd is er in geslaagd om een indeling te maken voor de Juliana jeugdteams (F tot en met A) voor het seizoen 2016-2017. 

coach cartoon-522x391
Bij veel teams is de invulling van het begeleidingsteam rond. Dit kan je zien in het overzicht. Maar voor een paar elftallen zijn we nog dringend op zoek!

indeling2016

In navolging van de indeling voor de senioren heeft de KNVB ook de competitie- en bekerindelingen voor de jeugd bekendgemaakt. 

De wintertijd is aangebroken. Dat betekent dat de (jeugd)trainingen volledig in het donker plaatsvinden. Voor de veiligheid van onze (jeugd)leden willen we als club het belang van goede fietsverlichting benadrukken. 

Met het ingaan van de wintertijd op zondag 25 oktober is het voor jeugdleden van Juliana Mill verplicht om te trainen in lange broeken en shirts met lange mouwen. De jeugdcommissie rekent op ieders medewerking, in het belang van onze jeugdspelers. 

Juliana feliciteert