MILJUL

Nog maar een paar weken geleden eindigde de wedstrijd in Mill in 0-0. Dit keer kwamen beide ploegen wel tot scoren.

JULACH2
Op een zonnige donderdagavond zorgden twee aanvallende ploegen voor een aantrekkelijke wedstrijd op het sportpark in Mill

JULHBVOnder winderige condities en een stralend lentezonnetje mocht Juliana voor het eerst dit seizoen aantreden tegen HBV.

HAPJUL

Na de vele afgelastingen in de winterperiode moest Juliana op een kille donderdag avond in april onder een sfeervolle kaarsverlichting aantreden tegen koploper Hapse Boys.

ESTJUL

Juliana heeft op bezoek in Escharen geen enkel moment in de wedstrijd gezeten, en bezorgde Estria zonder dat dit zich bovenmatig hoefde in te spannen een betrekkelijk gemakkelijke middag.

JULSES

Lang was het onzeker of de wedstrijd doorgang zou kunnen vinden vanwege de weersomstandigheden. Op het laatste moment werd er toch groen licht gegeven en kon de bal gaan rollen.

TOXJUL

De heenwedstrijd tegen Toxandria was in Mill nog ongelukkkigerwijs met 2-3 verloren door de Millenaren. Juliana was dus gewaarschuwd.

GASJUL

Nadat 4 weken op rij koning winter roet in het eten had gegooid, mocht Juliana op 17 februari onder een stralend lentezonnetje aantreden voor de eerste wedstrijd van 2019.

FESJUL

Regen had dit seizoen al een paar keer roet in het eten gegooid voor Juliana, en ook voor vandaag was er veel regen voorspeld. De wedstrijd in Zeeland kon toch gewoon doorgang vinden, en dit keer pakte dat goed uit voor Juliana.

 JULSIO

Onder een grijze hemel en opnieuw lage temperatuur moest Juliana aantreden tegen het katwijkse SIOL. Beide ploegen bivakkeren onderin en dat was te merken.

Juliana feliciteert