Juliana Tourspel iets voor u?

Tourspel

Nee het is nog niet zo ver.... de Tour is dit jaar niet eerder dan normaal. Wel is de organisatie van het Juliana Tourspel in gevaar .....

Al ruim dertig jaar wordt het Juliana Tourspel georganiseerd door een betrekkelijk vaste groep vrijwilligers. Helaas hebben echter de afgelopen jaren al dan niet gedwongen een aantal mutaties plaatsgevonden. Hierdoor is de tourspel commissie uitgedund tot nog maar 3 leden, en dat is te weinig om al het voor handen werk te verzetten. Alhoewel er een goed draaiboek is, en een heleboel dingen vast staan, dient er toch het nodige werk verzet te worden. De voorbereidingen van de organisatie start in april, en om ook dit jaar weer een leuk bedrag te kunnen genereren voor de jeugdafdeling zijn er nog een paar mensen nodig die bij willen spingen in de organisatie.

De tourspel commissie is op zoek naar 2 a 3 mensen die het team willen komen versterken. De werkzaamheden varieren van het bijwerken van de website, het samenstellen en drukken van het tourspelboekje tot en met hand- en spandiensten als verspreiden van het boekje en ophalen van prijzen, werven van sponsors en last but not least het inbrengen van formulieren op de eerste zondag van de tour. 

Moet u nog uw vrijwilligerstaak vervullen, en lijkt het u leuk om zich gedurende enkele maanden in te zetten voor het tourspel dan zijn wij op zoek naar u. Hebt u belangstelling dan kunt u meer iinformatie krijgen, of u aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel pagina met

Juliana feliciteert