Juliana JO15-1 schiet uit de startblokken

JO15BerghemSport

Als enige ploeg van Juliana Mill kwam de JO15-1 afgelopen zaterdag in actie. Het elftal van het trainerstrio Dominique, Jurgen en Rick gaf in de eerste wedstrijd van de voorjaarsreeks meteen zijn visitekaartje af.

Op het kunstgrasveld van een ijskoud sportpark De Koppelsteeg werd Berghem Sport JO15-2 met liefst 8-1 verslagen.

Juliana JO15-1, kampioen voor de winter in een Limburgse competitie maar nu ingedeeld in een Brabantse eerste klasse, kwam in Berghem tegen alle verhoudingen in wel met 1-0 achter. In de 23ste minuut opende de thuisploeg de score door hun eerste en tot vlak voor tijd ook enige kans te benutten. Toch stonden de Millse mannen met 3-1 voor bij rust, na doelpunten van Wessel, William en Jarne.

In het tweede bedrijf denderde de Juliana-trein voort. Binnen een kwartier hadden de gasten er vier in liggen. Twee van die treffers werden gemaakt door topscorer Wessel. Eerst tikte de spits een corner van William binnen, daarna schoot hij een vrije trap fraai raak. Tussendoor maakte Bas op aangeven van Misja de 1-5. Mike maakte met een strafschop vervolgens de 1-7 en Wessel bepaalde de einstand op 1-8.

Deel pagina met

Juliana feliciteert