Nieuws

Juliana weer naar Osse kant

De klasse indeling voor het seizoen 2020-2021 is bekend gemaakt door de KNVB. Ten opzichte van het vorige afgebroken seizoen is er toch weer het e.e.a. veranderd. De derby tegen SES blijft op het programma, bij de andere ploegen zijn wel wat mutaties.

Lees meer...

Bevestiging Espanyol

Espanyol heeft alvast een video boodschap gestuurd om te bevestigen dat ze deze zomer van 20 t/m 22 juli naar Mill komen voor het geven van een voetbal kamp, clinics en trainingen aan de jeugd uit Mill en omgeving. Bekijk hier de videoboodschap.

Voetbalkamp bij Juliana Mill

espanyol

Van 20 t/m 22 juli organiseert RCD Espanyol de Barcelona in samenwerking met Juliana Mill een jeugd voetbalkamp voor alle jeugd van 6-16 jaar. Hier zullen officiele trainers van Espanyol academy een voetbalclinic en trainingen verzorgen voor alle jeugd uit Mill en omgeving. Alle deelnemers ontvangen een RCDE trainingstenueen een goody bag met diploma. Ook kunnen geselecteerde spelers in aanmerking komen voor een officiele test bij RCDE in Barcelona. De inschrijving hiervoor start binnenkort en zal mede via deze website verlopen. Houd deze website dus in de gaten want er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via deze link.

Hendriks Assurantien - Succes verzekerd

hendriks

Juliana is trots te mogen melden dat Hendriks Assurantiën uit Langenboom bereid is gevonden een sponsorbord te plaatsen op het sportpark. Hendriks Assurantiën is actief in het begeleiden en adviseren op het gebied van verzekeringen.

Lees meer...

Indeling jeugd seizoen 2020-2021

De voorlopige indelingen voor de jeugdteams van Juliana Mill voor het seizoen 2020-2021 zijn bekend. Het betreft de najaarsreeks van het aankomende seizoen. De indelingen voor de JO9 t/m JO7 teams van Juliana Mill worden op een later moment op de website bekendgemaakt.

Lees meer...

Boerderijwinkel Verdaasdonk, verse sponsor Juliana Mill

Verdaasdonk sponsorbord Aangepast2

Juliana is trots te mogen te melden dat Boerderijwinkel Verdaasdonk vanaf nu te zien is op het Millse sportpark.

Lees meer...

Agenda

20 t/m 22 juli
RCD Espanyol voetbalkamp

 

 

 

 

Pupil van de week

Pupil van de week Theije Nass Aangepast
Bij de wedstrijd Juliana - SES was Theije Nass pupil van de week. Zijn verslag kun je hier lezen.

voetbalshoot

voetbalshoot small

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.