fabian 1

Pupil van de week: Fabian Arts

jeugd preview

De poule-indelingen voor de tweede seizoenshelft zijn bekend. Het wedstrijdschema volgt binnenkort.

kay heijnemans

Hallo ik ben Kay Heijnemans, ik ben keeper in de D2 en ik ben een ambassadeur van Stichting Opkikker.

Dit zijn niet de deelnemers aan de Zwarte Cross.

Dit zijn de dame en mannen van de keeperstraining op dinsdag 8 december.

Juliana Mill B1 had op zaterdag 5 december genoeg aan een gelijkspel tegen concurrent NLC'03 B1 uit Lith om het kampioenschap in de najaarsreeks van de 2e klasse binnen te halen. De wedstrijd werd gewonnen op een druk bezocht sportpark!

Na een welverdiende overwinning van Juliana F2 op het Boxmeerse Olympia (7-3) stond er een verrassing in de kleedkamer te wachten, want zwarte piet was langs geweest en heeft de spelers verwend met lekkernijen. Toen was het helemaal feest.  Ga zo door toppers!

Albert Heijn Van de Ven Mill is hoofdsponsor van onze jeugd. In de kleinere maten had Juliana reeds de beschikking over rode AH reserveshirts, bij de grotere maten zat de vereniging wat krap. WLM design produceerde daarom een mooie set zwarte shirts. 

Een maand geleden was het de week van de scheidsrechter. Hierin werden alle scheidsrechters in het zonnetje gezet en extra bedankt voor wat ze allemaal doen elke zaterdag en/of zondag. Ook Juliana Mill heeft hier uitgebreid bij stilgestaan. Scheidsrechters bedankt!

Subcategorieën

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.