punter 2

De redactie van Juliana Goals is op zoek naar Juliana Punters voor de nieuwste editie van de Juliana Goals. Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

polen u 19 juliana
 

Juliana Mill ontvangt eind maart weer enkele internationale voetbalteams op het sportpark. Juliana fungeert als gastheer voor het EK-kwalificatietoernooi voor spelers onder 19.

rsz claus foederer 1

Juliana en hoofdtrainer Claus Foederer hebben besloten hun samenwerking met een jaar te verlengen. Ook keeperstrainer Arnold Lucassen blijft een jaar langer bij de club. 

Juliana Mill wil van de website een plek maken voor en door de leden van de voetbalvereniging. Bovendien komt er een digitale nieuwsbrief ter vervanging van de Juliana Goals. Daarom is de club op zoek naar enthousiaste leden om het webteam te komen versterken. 

WLM Sport, Mestverwerking Friesland en Mill Panel prijken sinds afgelopen zondag samen op de outfits van het 5de team van RKSV Mill.

WLM Sport en Promotion uit Mill is een jong en dynamisch bedrijf dat sportkleding en promoartikelen ontwerpt en produceert. De grote kracht van WLM Sport is de eigen productie van gepersonaliseerde sportkleding vanaf 1stuk tot en met complete verenigingen. Kleine teams in tennis, atletiek, paintball. Grote teams in de zaal en veldsporten. Maar ook de individuele sporters zoals darts, bowling en wielrenners-ATB-MTB kunnen allen op maat bediend worden

Mestverwerking Friesland is een van de grootste mestverwerkers in Nederland. Het bedrijf verwerkt kippen-, rundvee en vleesvarkensmest tot een organische meststof en biomassa voor Biogasinstallaties in Duitsland, Polen, Frankrijk en Tsjechië. Oost Brabant is voor de Friese mestverwerker een concentratie gebied waar vandaan veel mest direct of gehygiëniseerd wordt geëxporteerd.

Mill Panel is een leverancier maar ook een adviseur op het gebied van plaatmateriaal. Het Millse bedrijf is door zich continu te focussen op productverbetering en vernieuwing  uitgegroeid tot de nummer één in deurinnovatie. Mill Panel levert een aantal productlijnen met bijzondere kenmerken die aan de hoogste eisen voldoen.

De nieuwe outfit gaf direct een positieve stimulans. Afgelopen zondag won het 5de team in haar nieuwe outfit met 1-0 van St. Hubert.

Juliana5

Vanuit het zuiden van Limburg heb ik onderstaande statistieken ontvangen van onze tegenstanders in de 4e klasse:

               
      2014-2015 Eindstand Jeugd Senioren  
1 Olympia 18   4e klas 4e 34 teams 12 teams Boxmeer
2 RKOSV Achates   4e klas 9e 22 teams 8 teams Ottersum
3 DSV   5e klas 4e 21 teams 7 teams St Anthonis
4 Juliana Mill   4e klas 2e 20 teams 9 teams Mill
5 Constantia   4e klas 7e 19 teams 7 teams Wanroy
6 Oostrum   4e klas 10e 15 teams 6 teams Oostrum
7 SIOL   6e klas 1e 14 teams 5 teams Katwijk
8 EWC 46   4e klas 6e 13 teams 8 teams Well
9 Exellent   5e klas 1e 13 teams 8 teams Oploo
10 Montagnards   5e klas 2e 13 teams 4 teams Bergen
11 Heijen   4e klas 8e 11 teams 8 teams Heijen
12 Milsbeek   4e klas 5e 11 teams 5 teams Milsbeek
13 HBV   5e klas 3e 10 teams 7 teams Beers
14 Merselo   6e klas 3e 9 teams 3 teams Merselo

Deze verenigingen speelden vorig seizoen in de 4e,5e,en 6e klas,met hun eindstanden vorig seizoen. Bij de senioren teams zijn ook de G teams en Dames VR en de verteranen teams opgenomen. Zo heeft u een overzicht van onze tegenstanders.

Zo heeft u een overzicht van onze tegenstanders. Wij krijgen dus dit seizoen te maken met nog 7 tegenstanders uit de 4e klas,5 uit de 5e klas en nog 2 clubs uit de 6e klas. Onze vorige trainer De heer L.Rouffen zijn wij veel dank verschuldigd,hij heeft dan toch op 3 jaar tijd een stabiele 4e klasser afgeleverd,hij heeft ons 3 mooie seizoenen bezorgd waarvan wij alle genoten hebben!!!!!

Daarbij heeft hij een  jeugdig Juliana achtergelaten voor onze nieuwe trainer de heer C.Foederer. De Heer Foederer gaat op de ingeslagen weg verder,getuige de eerste overwinning in dit nieuwe seizoen. Proficiat Trainer begeleiders en vooral  alle spelers van ons vaandelteam. Mijn prognose voor dit seizoen is dan ook dat we het weer goed gaan doen,getuige de 2e plaats vorig seizoen in de eindstand want de andere ploegen in de 4e klas zijn slechter geeindigd. Tevens spelen we tegen clubs die vorig seizoen nog in de 5e en 6e klas voetbalden. Trainer,begeleiders en spelers van Juliana 1 ga op de ingeslagen weg verder en laat ons allen weer versteld staan. Succes !!!!!

Jo Huveneers.

De nieuwe kantinebeheerders van Juliana Mill heten Mario en Yvonne Strijbosch. Zij zijn de opvolgers van Annie en Piet Ermers die de afgelopen periode met succes de kantine van de Millse voetbalclub runden. De aanstelling van de nieuwe kantinebeheerders is het eerste resultaat van het vrijwilligersbeleid waarmee de vereniging onlangs is gestart.

Mario Strijbosch is geen onbekend gezicht in de kantine. Hij staat sinds enkele seizoenen regelmatig achter de bar bij Juliana Mill, daarnaast is hij al verschillende jaren leider van zijn kinderen Niels en Cindy. Ook dit jaar is hij leider van zijn dochter, die komend seizoen voor de Juliana dames speelt. “Regelmatig hoor ik: “O die man met die sik”. Dat is hem inderdaad”, vertelt zijn vrouw Yvonne, die de verrichtingen van haar kinderen meestal langs del lijn volgt.

In het verleden waren Mario en Yvonny Strijbosch eigenaar van een café/cafetaria in Stevensbeek, die horeca-ervaring hopen ze mee te nemen bij het beheer van de voetbalkantine. De kennismaking met oude en nieuwe vrijwilligers heeft inmiddels plaatsgevonden. Dankzij het nieuwe vrijwilligersbeleid kan Juliana Mill komend seizoen rekenen op een groot aantal nieuwe krachten, niet alleen in de kantine maar ook bijvoorbeeld in de sponsorcommissie.

Juliana Mill wil Mario en Yvonne veel succes wensen, daarnaast wil de club Annie en Piet Ermers bedanken voor hun trouwe dienst. Zij worden tijdens de jaarlijkse ledenvergadering in het zonnetje gezet. De komende periode wordt er meer bekend over de invulling van verschillende posities. De eerste bijeenkomsten zijn inmiddels achter de rug. Binnenkort hoopt de club daarover met meer nieuws naar buiten te komen. 

De voetballers van Juliana Mill beginnen deze week aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen, ondertussen is er buiten de lijnen hard gewerkt om de voetbalvereniging voor te bereiden op de toekomst. Een speciale vrijwilligerscommissie heeft een vrijwilligersbeleid opgesteld. De volgende stap is mensen benaderen voor de verschillende posities. Waarom een vrijwilligersbeleid?

“De laatste jaren lagen er steeds meer zaken stil vanwege een gebrek aan vrijwilligers”, vertelt Henk de Hoog namens de commissie, die verder bestaat uit Bram Hendriks, Piet Schraven, Marco van der Heijden, Marianne Verweijen en voorzitter Tom Heerbaart. “Vanuit het bestuur is ons gevraagd om het vrijwilligersbeleid te structureren. Vijf pijlers staan daarbinnen centraal: binnenhalen, begeleiden, behouden, belonen en beëindigen.”

Wat is er tot nu toe allemaal gedaan?
Samen met een vrijwilligerscoördinator van Nieuwe Kansen Sport (NKS) zijn in het voorjaar van 2014 de eerste stappen gezet. De Hoog: “Maar al vrij snel ontstond bij ons het idee: dat kunnen wij zelf wel. De commissie bestaat uit verschillende types die elkaar volgens mij perfect aanvullen.” Een dergelijke samenhang is ook waar naar wordt gezocht binnen de andere geledingen van de club. “Nieuwe mensen zorgen voor nieuwe ideeën. Dat is waar we naar op zoek zijn.”

Wat gaan mensen merken van de nieuwe strategie?
“Er zijn nu eenmaal mensen nodig om de club draaiende te houden”, legt De Hoog het belang van het vrijwilligersbeleid haarfijn uit. “Anders dan misschien vroeger het geval was, is alleen contributie betalen volgens ons niet langer voldoende. Als mensen plezier in hun hobby beleven mag, er volgens ons best iets tegenover staan. Dat kan iets zijn op voetbalgebied, maar ook iets heel anders zoals het draaien van bardiensten of het onderhouden van contacten met sponsoren.”

Welke stappen moeten er verder nog worden gezet?
Voor de zomervakantie hebben alle leden van Juliana Mill een formulier ontvangen Het zogenaamde ‘wie, wil, wat-formulier’. De Hoog geeft aan dat er positief op is gereageerd. “Van de meeste mensen hebben we een reactie ontvangen. De gegevens hiervan zijn inmiddels allemaal verwerkt, maar er zijn ook nog steeds leden die het formulier niet hebben ingeleverd. Vanaf nu kunnen we mensen gaan benaderen. Bij de start van het nieuwe seizoen willen we het een en ander in gang hebben gezet.”

 

Op 5 juni a.s. wordt de beste speler van de regio verkozen in D'n Brouwer in Mariaheide. Eén van de vier genomineerden is onze eigen Jasper Bergmans. Wij kunnen met z'n allen Jasper helpen door onze stem uit te brengen. Lees hier alles over op kliksport en breng je stem uit. Jasper kan hiermee zijn geweldige seizoen bekronen. 

Onlangs heeft iedereen een brief ontvangen van de vrijwilligerscommissie waarin het probleem werd aangekaart omtrent het tekort aan vrijwilligers waar ook Juliana mee te kampen heeft. Een oplossing hiervan kan zijn om alle leden te vragen jaarlijks een bijdrage te leveren in de vorm van het verrichten van werkzaamheden. Het doel is om de bestaande vrijwilligers te ontlasten en iedereen een bijdrage te laten leveren aan de club. Uiteraard is het niet de bedoeling om iedereen een geschikte taak, naar ieders wens uit te laten voeren. Hiertoe heeft de commissie een brief opgesteld die hier is te downloaden.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.