SES juliana Small
De derby tussen SES en Juliana Mill keert komend seizoen terug op het programma. Juliana en SES zijn beide ingedeeld in de vierde klasse H. 

Dennis
Sinds de vorige open brief van Dennis Verweijen afgelopen december is er veel gebeurd. Op inmill.nl lees je de meest recente ontwikkelingen!

Jan Annie
Jan van de Wiel (1945) is dinsdag 26 april 2016 benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. Burgemeester Antoine Walraven speldde hem de versierselen op.

polen u 19 juliana

Juliana is deze week opnieuw gastheer van een aantal nationale jeugdteams. Polen en Oekraïne O19 trainen aankomende dagen op de velden van onze club.

punter 2

De redactie van Juliana Goals is op zoek naar Juliana Punters voor de nieuwste editie van de Juliana Goals. Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

polen u 19 juliana
 

Juliana Mill ontvangt eind maart weer enkele internationale voetbalteams op het sportpark. Juliana fungeert als gastheer voor het EK-kwalificatietoernooi voor spelers onder 19.

rsz claus foederer 1

Juliana en hoofdtrainer Claus Foederer hebben besloten hun samenwerking met een jaar te verlengen. Ook keeperstrainer Arnold Lucassen blijft een jaar langer bij de club. 

Juliana Mill wil van de website een plek maken voor en door de leden van de voetbalvereniging. Bovendien komt er een digitale nieuwsbrief ter vervanging van de Juliana Goals. Daarom is de club op zoek naar enthousiaste leden om het webteam te komen versterken. 

WLM Sport, Mestverwerking Friesland en Mill Panel prijken sinds afgelopen zondag samen op de outfits van het 5de team van RKSV Mill.

WLM Sport en Promotion uit Mill is een jong en dynamisch bedrijf dat sportkleding en promoartikelen ontwerpt en produceert. De grote kracht van WLM Sport is de eigen productie van gepersonaliseerde sportkleding vanaf 1stuk tot en met complete verenigingen. Kleine teams in tennis, atletiek, paintball. Grote teams in de zaal en veldsporten. Maar ook de individuele sporters zoals darts, bowling en wielrenners-ATB-MTB kunnen allen op maat bediend worden

Mestverwerking Friesland is een van de grootste mestverwerkers in Nederland. Het bedrijf verwerkt kippen-, rundvee en vleesvarkensmest tot een organische meststof en biomassa voor Biogasinstallaties in Duitsland, Polen, Frankrijk en Tsjechië. Oost Brabant is voor de Friese mestverwerker een concentratie gebied waar vandaan veel mest direct of gehygiëniseerd wordt geëxporteerd.

Mill Panel is een leverancier maar ook een adviseur op het gebied van plaatmateriaal. Het Millse bedrijf is door zich continu te focussen op productverbetering en vernieuwing  uitgegroeid tot de nummer één in deurinnovatie. Mill Panel levert een aantal productlijnen met bijzondere kenmerken die aan de hoogste eisen voldoen.

De nieuwe outfit gaf direct een positieve stimulans. Afgelopen zondag won het 5de team in haar nieuwe outfit met 1-0 van St. Hubert.

Juliana5

Vanuit het zuiden van Limburg heb ik onderstaande statistieken ontvangen van onze tegenstanders in de 4e klasse:

               
      2014-2015 Eindstand Jeugd Senioren  
1 Olympia 18   4e klas 4e 34 teams 12 teams Boxmeer
2 RKOSV Achates   4e klas 9e 22 teams 8 teams Ottersum
3 DSV   5e klas 4e 21 teams 7 teams St Anthonis
4 Juliana Mill   4e klas 2e 20 teams 9 teams Mill
5 Constantia   4e klas 7e 19 teams 7 teams Wanroy
6 Oostrum   4e klas 10e 15 teams 6 teams Oostrum
7 SIOL   6e klas 1e 14 teams 5 teams Katwijk
8 EWC 46   4e klas 6e 13 teams 8 teams Well
9 Exellent   5e klas 1e 13 teams 8 teams Oploo
10 Montagnards   5e klas 2e 13 teams 4 teams Bergen
11 Heijen   4e klas 8e 11 teams 8 teams Heijen
12 Milsbeek   4e klas 5e 11 teams 5 teams Milsbeek
13 HBV   5e klas 3e 10 teams 7 teams Beers
14 Merselo   6e klas 3e 9 teams 3 teams Merselo

Deze verenigingen speelden vorig seizoen in de 4e,5e,en 6e klas,met hun eindstanden vorig seizoen. Bij de senioren teams zijn ook de G teams en Dames VR en de verteranen teams opgenomen. Zo heeft u een overzicht van onze tegenstanders.

Zo heeft u een overzicht van onze tegenstanders. Wij krijgen dus dit seizoen te maken met nog 7 tegenstanders uit de 4e klas,5 uit de 5e klas en nog 2 clubs uit de 6e klas. Onze vorige trainer De heer L.Rouffen zijn wij veel dank verschuldigd,hij heeft dan toch op 3 jaar tijd een stabiele 4e klasser afgeleverd,hij heeft ons 3 mooie seizoenen bezorgd waarvan wij alle genoten hebben!!!!!

Daarbij heeft hij een  jeugdig Juliana achtergelaten voor onze nieuwe trainer de heer C.Foederer. De Heer Foederer gaat op de ingeslagen weg verder,getuige de eerste overwinning in dit nieuwe seizoen. Proficiat Trainer begeleiders en vooral  alle spelers van ons vaandelteam. Mijn prognose voor dit seizoen is dan ook dat we het weer goed gaan doen,getuige de 2e plaats vorig seizoen in de eindstand want de andere ploegen in de 4e klas zijn slechter geeindigd. Tevens spelen we tegen clubs die vorig seizoen nog in de 5e en 6e klas voetbalden. Trainer,begeleiders en spelers van Juliana 1 ga op de ingeslagen weg verder en laat ons allen weer versteld staan. Succes !!!!!

Jo Huveneers.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.