VriendenJuliana

Iedereen die op het sportpark richting kantine loopt heeft dit bord al eens zien hangen. Staat jouw naam er nog niet tussen? Voor een bedrag van 25 word je een jaar lang vriend van Julianna

lnQfoUbd

Juliana vraagt alle leden vanaf 16 jaar en ouders die nog géén vrijwilligerstaak uitvoeren zich bij Juliana te melden. Leden die geen vrijwilligersfunctie uitvoeren betalen vanaf dit seizoen €50,- extra contributie. 

ko

Juliana-lid Ko van der Ven (18) is vrijdagavond bij het Amateurvoetbalgala in Groesbeek gekroond tot het grootste scheidsrechterstalent van de regio Nijmegen en Maasland. 

lnQfoUbd

Afgelopen vrijdag heeft Juliana-fan Jo Huveneers uit Limburg zijn 82e verjaardag gevierd. Huveneers is sinds 2008 lid van onze vereniging en schrijft regelmatige bijdragen voor de website en Julian Goals. Proficiat Jo! 

Guus Bastiaans-Stamcellen-Stichting Matchis

Guus Bastiaans heeft afgelopen week als eerste Juliana-lid stamcellen afgestaan. Daarmee geeft de speler van Juliana 1 iemand ergens ter wereld kans op genezing van een bloedziekte zoals leukemie. 

contract2017

Al voor de Kerst bereikten Michiel Jans uit Schaijk en Juliana Mill een mondelinge overeenkomst voor het komende seizoen. Pas afgelopen weekend kreeg dit een officieel tintje met het tekenen van het contract.

wandelgang1

Komende wedstrijden zullen onze mannen van Juliana 1 er alles aan doen om boven de degradatiestreep te eindigen. Het worden nog spannende maanden!

app
Volgend seizoen stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen gaat dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op eensmartphone of tablet.

VanLier
Juliana heet nieuwe sponsor Van Lier tegelwerken te Mill van harte welkom!

Fiore
Sinds deze week ziet u bij de ingang van het sportpark het nieuwe reclamebord van Fiore uitvaartzorg.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.