Vanwege het 100 jarig bestaan van Juliana heeft de Neije Krant in samenwerking met de jubileum commissie een extra jubileum editie uitgebracht. Voor de liefhebbers is deze ook digitaal beschikbaar!.

Vandaag 18 augustus, heeft de KNVB het wedstrijdprogramma bekend gemaakt. Juliana start met een thuiswedstrijd tegen Gassel op 22 september. Al op de 2e speeldag is de uitwedstrijd gepland tegen SES. 

De laatste nieuwsbrief omtrent het jubileum is niet is niet door iedereen ontvangen, vandaar dat we deze hier nog een keer herhalen.

VanLanen Juliana1

Het huidige bedrijfspand is gebouwd op het hoofdveld van het voormalige sportpark van Juliana aan de Wanroyseweg en in de bedrijfskantine hangt een foto aan de muur van het eerste elftal uit de jaren 80.

Inmiddels is de voorverkoop aan Juliana leden voor het groot jubileumfeest op 31 augustus a.s. met het optreden van Snollebollekes achter de rug. Voor niet leden zijn nog een aantal kaarten beschikbaar deze zijn te koop via de volgende link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/juliana. Hier geldt zolang de voorraad strekt.

Juliana Mill jubileum

In het weekend van vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019, viert voetbalvereniging RKSV Juliana Mill het 100-jarig bestaan. Speciaal voor dit unieke jubileum verschijnt er een eigen Juliana Jubileumkrant. Deze zal huis aan huis verspreid worden in de week van 20 augustus. In deze krant veel verhalen en foto’s over 100 jaar Juliana.

jubileumtoernooi

Op zaterdag 31 augustus 2019 organiseert Juliana ter ere van haar 100 jarig jubileum een familietoernooi 7 tegen 7.

bbq

Grote jubileum barbecue met aansluitend Snollebollekes.

gastheer gastvrouw

Langere tijd merken we bij onze vereniging dat het steeds moeilijker wordt vrijwilligers te krijgen voor bepaalde taken. Er ontstaan daardoor diverse knelpunten voor onze leden als het niet lukt bepaalde functies niet of niet goed te kunnen invullen.

Twee weken geleden hebben wij op onze website en in regionale bladen een oproep gedaan voor een nieuwe trainer/coach van ons JO19-1 team.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.