Alhoewel de datum van de pubquiz nog net buiten het tijdvak van de overheids maatregelen valt heeft de organisatie toch besloten deze tot nader order uit te stellen. Simpelweg om niet het risico te lopen om verdere verspreidng te faciliteren.

Veteranen Juliana SES 1 februari Aangepast

Sinds 2020 is het ondenkbare gebeurd: het veteranenteam van Juliana is gefuseerd met het veteranenteam van SES!

Voetbalquiz 1 AangepastVoetbalquiz 2 Aangepast

Op donderdag 19 december 2019 vond in een goed gevulde Juliana-kantine de 14e editie van de Juliana Mill Voetbalquiz plaats. De vele vroegtijdige aanmeldingen begin november noodzaakte de organisatie ertoe om het deelnemersveld te maximaliseren naar maar liefst veertig koppels. Dit motiveerde de organisatie om een voetbalquiz te maken, waarbij de deelnemers het onderste uit de kan moesten halen om tot winst van één van de mooie beschikbaar gestelde prijzen te komen.

Nog net voor het einde van het jaar is bekend geworden dat Juliana de contracten met de huidige trainers heeft verlengd.

vriendenJuliana

Het bord is weer aangevuld en herzien. Er zijn nog ongeveer 10 plaatsen vrij.

Voetbalquiz2019

Juliana Mill Voetbalquiz donderdag 19 december 2019, inschrijving geopend.

ALV 21 10 2019

Maandag 21 oktober 2019 vond de algemene leden vergadering van Juliana Mill plaatst. Hier kunt u een kort verslag met de belangrijkste besluiten terugvinden.

We willen het bestuur, de vrijwilligers en de leden bedanken voor het laatste samen zijn van Piet Ermers bij zijn geliefde club Juliana Mill.

Het heeft ons goed gedaan dat jullie met zo vele waren. Een warmer en mooier afscheid hadden we ons niet kunnen wensen.

Juliana bedankt voor jullie medewerking!

Annie

Eric - Monique
          Jeroen en Aniek

Harm - Irma
          Daan en Siebe

Deze slogan werd veel gebruikt in het verleden, vandaag was een ambulance nodig op het sportpark en door misverstanden heeft het langer geduurd dan strikt noodzakelijk. Juliana heeft een protocol hiervoor en dat willen we hier nogmaals onder de aandacht brengen...

Enkele leden zijn actief geweest met het programma van Juliana 1. Aangezien meerdere mensen dit waarschijnlijk op prijs stellen willen wij dit niet voor u achterhouden.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.