Juliana gaat in samenwerking met HaBe opleidingen weer een tweetal AED herhalingscursussen organiseren. Ben je al in het bezit van een AED certificaat, en lid/vrijwilliger van Juliana dan kun je gratis deelnemen aan één van deze cursussen. Deze cursussen vallen binnen de corona maatregels, en deze zullen ook in acht worden genomen.

Ons voetbal staat al weer een tijdje op een laag pitje, en het kabinet heeft zojuist ook nog bekend gemaakt dat de al eerder aangekondigde maatregelen nog tot zeker half december gaan duren. Toch komt de KNVB nu met een plan om de competitie weer te hervatten.

Vrijdag 18 juni zijn er weer nieuwe, versoepelde maatregelen ingesteld door de regering. Dat heeft ook weer gevolgen voor het voetbal in het algemeen en Juliana in het bijzonder.

Volgens de reglementen van de KNVB en statutair is het bestuur van Juliana verplicht om binnen 6 maanden na het publiceren van de jaarcijfers een algemene leden vergadering te houden.

festatas

Juliana heeft samen met Festa een webshop gerealiseerd voor alle clubkledingen nog heel veel leuke sport accesoires. Om dat te vieren hebben we een spectaculaire introductie actie:

De klasse indeling voor het seizoen 2020-2021 is bekend gemaakt door de KNVB. Ten opzichte van het vorige afgebroken seizoen is er toch weer het e.e.a. veranderd. De derby tegen SES blijft op het programma, bij de andere ploegen zijn wel wat mutaties.

Nu de eerste maatregelen van de Covid-19 maatregelen weer beginnen te versoepelen, en ook het sportpark weer onder strenge voorwaarden gebruikt mag worden is voorzitter Tom Heerbaart in de pen gekropen om zijn beschouwingen weer te geven. Er is nog geen uitgebreid toekomstoverzicht, simpel genoeg omdat er nog veel te veel zaken onduidelijk zijn.

26-apr: De meesten van jullie zullen dinsdagavond hebben gekeken naar de toespraak van premier Rutte m.b.t. de versoepeling van de corona maatregelen. Daarin is een lichte versoepeling aangekondigd waaronder dat kinderen weer in groepsverband mogen sporten.

Zoals waarschijnlijk al bekend heeft onze regering de diverse maatregelen rondom het verder verdpreiden van het covid-19 virus verlengd t/m 28 april. De KNVB heeft hierop besloten dat de amateur competities niet meer worden hervat. Dit is misschien even slikken maar gezondheid gaat boven alles voor iedereen. Juliana gaat zich nu beraden hoe om te gaan met deze situatie, zodra er besluiten genomen zijn zullen we die bekend maken. Voor de volledigheid geven wij hieronder de brief van de KNVB weer.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.