Seizoen 2015-2016

vwfeest

Belangrijk nieuws voor alle vrijwilligers en leden die hun vrijwilligerstaak hebben volbracht.

Lezersonderzoek

De Juliana Goals verschijnt deze jaargang voor het derde seizoen als digitale nieuwsbrief. Geef je mening over het clubblad van Juliana door deel te nemen aan het lezersonderzoek. 

Blauwe roots - Annet van Hout - Achilles

De Juliana-goals van maart 2018 is vanaf nu online te lezen. Met deze keer onder meer een een column van Bram Bens, een nieuwe vrouwenpower en een interview met oud-profvoetbalster Annet van Hout.

rsz sponsoravond juliana 09-03-2018 166

Scheidsrechter Bas Nijhuis was vrijdagavond te gast tijdens de sponsoravond van Juliana. De toparbiter maakte er samen met schrijver Eddy van der Ley een bijzondere avond van in de Millse voetbalkantine.

Sponoravond website logo Hoogenhoff

De sponsorcommissie van Juliana heeft zich de afgelopen tijd ingezet om de contacten van Juliana met haar sponsoren te verbeteren. Op 9 maart vindt daarom de eerste besloten sponsavond plaats. 

lnQfoUbd

Binnenkort (rond dinsdag 13 februari) wordt de contributie van de tweede seizoenshelft automatisch afgeschreven. Het verschuldigde bedrag geldt voor de periode januari tot en met juni.

michieljans

Juliana Mill heeft het contract van Michiel Jans verlengd. De Schaijkenaar (42) blijft tot en met de zomer van 2020 hoofdtrainer van ons eerste elftal. Hij heeft er nu een half seizoen opzitten in Mill.

chrisweem

Op 7 januari 2018 heeft Juliana het nieuwe jaar ingeluid met de traditionele nieuwjaarsreceptie. Tijdens de receptie werden onder meer de verschillende jubilarissen van de club gehuldigd. 

kwis2017

Na een eenmalig uitstapje naar Januari in het begin van dit jaar, is de inmiddels traditionele Juliana kwis teruggekeerd naar de laatste donderdag voor Kerst. Ook deze 12e editie verliep weer als vanouds spannend!

kwis

De deelnemerslijst voor de Juliana Voetbalkwis 2017 op donderdag 21 december is bekend. Kijk hier welke 32 koppels op sportpark Juliana de strijd met elkaar aangaan. 

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.