de stembus voor de Rabobank ClubSupport Campagne is vanaf 4 oktober weer open gegaan, zoals de laatste jaren gebruikelijk de manier van de Rabobank om de lokale verenigingen te steunen. U kunt uw stem (wij hopen uiteraard op Juliana) op de volgende manier uitbrengen!

vriendenjuliana

Na een jaar van rust vanwege Corona gaan we ook weer aan de slag met Vrienden van Juliana.

tomvandalen

De 30-jarige Tom van Dalen uit Boekel is volgend seizoen, 2021-2022, de nieuwe hoofdtrainer van Juliana Mill.

Helaas heeft Jürgen van Hal vanwege verandering van functie en daarbij behorende extra werkzaamheden moeten besluiten om zijn functie als jeugdvoorzitter per direct neer te leggen.

Al jaren was de inrichting en gebruik van ons ballenhok een bron van ergernis binnen de club. Het opbergsysteem van ballen, hesjes, petjes liet te wensen over waardoor het voor trainers een hele uitdaging was om bijv. voor hun team de trainingsbenodigdheden bij elkaar te zoeken.

Nog net voor de nieuwe lockdown heeft Juliana de contracten met de huidige technische staf naar ieders tevredenheid weten te verlengen.

Juliana gaat in samenwerking met HaBe opleidingen weer een tweetal AED herhalingscursussen organiseren. Ben je al in het bezit van een AED certificaat, en lid/vrijwilliger van Juliana dan kun je gratis deelnemen aan één van deze cursussen. Deze cursussen vallen binnen de corona maatregels, en deze zullen ook in acht worden genomen.

Ons voetbal staat al weer een tijdje op een laag pitje, en het kabinet heeft zojuist ook nog bekend gemaakt dat de al eerder aangekondigde maatregelen nog tot zeker half december gaan duren. Toch komt de KNVB nu met een plan om de competitie weer te hervatten.

Vrijdag 18 juni zijn er weer nieuwe, versoepelde maatregelen ingesteld door de regering. Dat heeft ook weer gevolgen voor het voetbal in het algemeen en Juliana in het bijzonder.

Volgens de reglementen van de KNVB en statutair is het bestuur van Juliana verplicht om binnen 6 maanden na het publiceren van de jaarcijfers een algemene leden vergadering te houden.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.