De klasse indeling voor het seizoen 2020-2021 is bekend gemaakt door de KNVB. Ten opzichte van het vorige afgebroken seizoen is er toch weer het e.e.a. veranderd. De derby tegen SES blijft op het programma, bij de andere ploegen zijn wel wat mutaties.

Espanyol heeft alvast een video boodschap gestuurd om te bevestigen dat ze deze zomer van 20 t/m 22 juli naar Mill komen voor het geven van een voetbal kamp, clinics en trainingen aan de jeugd uit Mill en omgeving. Bekijk hier de videoboodschap.

espanyol

Van 20 t/m 22 juli organiseert RCD Espanyol de Barcelona in samenwerking met Juliana Mill een jeugd voetbalkamp voor alle jeugd van 6-16 jaar. Hier zullen officiele trainers van Espanyol academy een voetbalclinic en trainingen verzorgen voor alle jeugd uit Mill en omgeving. Alle deelnemers ontvangen een RCDE trainingstenueen een goody bag met diploma. Ook kunnen geselecteerde spelers in aanmerking komen voor een officiele test bij RCDE in Barcelona. De inschrijving hiervoor start binnenkort en zal mede via deze website verlopen. Houd deze website dus in de gaten want er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via deze link.

Nu de eerste maatregelen van de Covid-19 maatregelen weer beginnen te versoepelen, en ook het sportpark weer onder strenge voorwaarden gebruikt mag worden is voorzitter Tom Heerbaart in de pen gekropen om zijn beschouwingen weer te geven. Er is nog geen uitgebreid toekomstoverzicht, simpel genoeg omdat er nog veel te veel zaken onduidelijk zijn.

26-apr: De meesten van jullie zullen dinsdagavond hebben gekeken naar de toespraak van premier Rutte m.b.t. de versoepeling van de corona maatregelen. Daarin is een lichte versoepeling aangekondigd waaronder dat kinderen weer in groepsverband mogen sporten.

Zoals waarschijnlijk al bekend heeft onze regering de diverse maatregelen rondom het verder verdpreiden van het covid-19 virus verlengd t/m 28 april. De KNVB heeft hierop besloten dat de amateur competities niet meer worden hervat. Dit is misschien even slikken maar gezondheid gaat boven alles voor iedereen. Juliana gaat zich nu beraden hoe om te gaan met deze situatie, zodra er besluiten genomen zijn zullen we die bekend maken. Voor de volledigheid geven wij hieronder de brief van de KNVB weer.

Alhoewel de datum van de pubquiz nog net buiten het tijdvak van de overheids maatregelen valt heeft de organisatie toch besloten deze tot nader order uit te stellen. Simpelweg om niet het risico te lopen om verdere verspreidng te faciliteren.

Veteranen Juliana SES 1 februari Aangepast

Sinds 2020 is het ondenkbare gebeurd: het veteranenteam van Juliana is gefuseerd met het veteranenteam van SES!

Voetbalquiz 1 AangepastVoetbalquiz 2 Aangepast

Op donderdag 19 december 2019 vond in een goed gevulde Juliana-kantine de 14e editie van de Juliana Mill Voetbalquiz plaats. De vele vroegtijdige aanmeldingen begin november noodzaakte de organisatie ertoe om het deelnemersveld te maximaliseren naar maar liefst veertig koppels. Dit motiveerde de organisatie om een voetbalquiz te maken, waarbij de deelnemers het onderste uit de kan moesten halen om tot winst van één van de mooie beschikbaar gestelde prijzen te komen.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.