Seizoen 2015-2016

 accommodatie-gesloten

Vanwege de feestdagen en winterstop is het sportpark Juliana gesloten van maandag 18 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018. In deze periode vinden er geen trainingen en/of wedstrijden plaats.

rsz 11van der zanden boekel foto

Juliana is trots om van der Zanden verhuur uit Boekel als nieuwe bordsponsor te kunnen presenteren. Het bord van de nieuwe sponsor is de komende tijd te zien bij de ingang van het sportpark.

kwis

Donderdag 21 december staat de Juliana voetbalkwis weer op het programma. Traditioneel is dit een echte Juliana avond waarbij gezelligheid en fanatisme hand in hand gaan.

 rsz jaarvergadering juliana 2017-51

Op maandag 23 oktober vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats bij Juliana.  Voorzitter Tom Heerbaart constateerde tot tevredenheid dat hij een grote schare leden mocht verwelkomen.

rsz voetbalclubjulianamill

Op maandag 23 oktober 2017 vindt de algemene ledenvergadering van Juliana Mill plaats in de kantine op het sportpark. Alle leden van 16 jaar en ouder zijn hiervoor uitgenodigd.

dennis
Ruim twee jaar geleden, in augustus 2015, werd bij Juliana-lid Dennis Verweijen leukemie geconstateerd. Aan een periode met vele ups en downs is dinsdagmorgen 19 september een einde gekomen.

ben2

Zaterdag 16 september ontvingen we het droevige bericht dat Ben van Boekel is overleden. Ben was een zeer verdienstelijk lid van onze club en al vele jaren actief op zowel sportief, als bestuurlijk vlak.

VriendenJuliana

Iedereen die op het sportpark richting kantine loopt heeft dit bord al eens zien hangen. Staat jouw naam er nog niet tussen? Voor een bedrag van 25 word je een jaar lang vriend van Julianna

lnQfoUbd

Juliana vraagt alle leden vanaf 16 jaar en ouders die nog géén vrijwilligerstaak uitvoeren zich bij Juliana te melden. Leden die geen vrijwilligersfunctie uitvoeren betalen vanaf dit seizoen €50,- extra contributie. 

Jamel El Boazzati - Juliana Mill - Zwart wit

Vrijdagmorgen hebben we met droefenis kennis genomen van het overlijden van Juliana-lid Jamel El Boazzati. Jamel was zeer geliefd binnen de club en droeg zowel binnen als buiten het veld zijn steentje bij. 

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.