SESJUL

Onder een stralend zonnetje, maar wel met een koude wind, begon Juliana op de kogelberg in Langenboom aan de wedstrijd tegen aartsrivaal SES. Na drie nederlagen op rij wilde Juliana revanche.

JULTOX

Na twee onnodige verliespartijen mocht Juliana thuis aantreden tegen Toxandria. Vooraf werd er gedacht dat hier vertrouwen getankt kon worden, maar Juliana kreeg opnieuw door eigen toedoen de deksel op de neus.

JULACH

Vorig seizoen deden beide ploegen tot op het laatst van de competitie mee om promotie. Dit jaargang zijn beide ploegen tot nog toe terug te vinden in de middenmoot.

JULUDE

Juliana mocht in Uden aantreden tegen de plaatselijke FC, tot aan deze zondag nog zonder punten in de competitie. Juliana is er alles aan gelegen om dit zo te houden.

JULGAS

Vorige week viel de seizoensouverteure tegen DSV nog in het water omdat de scheidsrechter het terrein afkeurde. Deze week tegen Gassel was er voor Juliana de herkansing.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.