FESJUL

Regen had dit seizoen al een paar keer roet in het eten gegooid voor Juliana, en ook voor vandaag was er veel regen voorspeld. De wedstrijd in Zeeland kon toch gewoon doorgang vinden, en dit keer pakte dat goed uit voor Juliana.

 JULSIO

Onder een grijze hemel en opnieuw lage temperatuur moest Juliana aantreden tegen het katwijkse SIOL. Beide ploegen bivakkeren onderin en dat was te merken.

ACHJUL

Juliana moest in Ottersum aantreden onder een stralende zon, maar met een snijdend koude oosten wind. De gevoelstemperatuur lag dan ook rond het vriespunt maar dat deerde Juliana niet.

DSVJUL

Nadat in september een hoosbui er al voor had doen zorgen dat Juliana voor de 2e keer dit seizoen af moest reizen naar Sint Anthonis, was er voor vandaag opnieuw veel regen voorspeld.

JULHAP

Juliana mocht onder een heerlijk herfstzonnetje met bijna perfect voetbalweer op het eigen sportpark aantreden tegen koploper Hapse Boys. Opnieuw had Juliana het betere van het spel maar kwm het onvoldoende tot scoren.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.