Ruud Relou-Juliana-Constantia

Juliana heeft aan het thuisduel tegen Constantia slechts een punt overgehouden (1-1). Camiel van Geenen zorgde voor rust voor het enige Juliana-doelpunt. 

 Justin Jacobs - SIOL - Juliana

Juliana wacht nog op de eerste overwinning van het seizoen. Met de kermis duidelijk in de benen was Juliana kansloos op het kunstgras van SIOL (4-1).

Juliana-Estria

Juliana heeft zondag opnieuw niet weten te winnen. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen kwam het team van Claus Foederer niet verder dan een gelijkspel (1-1) tegen Estria. 

SDDL2016

Juliana is het seizoen 2016/2017 begonnen met een gelijkspel tegen SDDL. De wedstrijd in Demen eindigde in een 1-1 gelijkspel.  

Met de grote overwinning op DSV nog in het hoofd trad Juliana nu aan tegen het nog puntloos onderaan staande Merselo. Coach Claus Foederer wees zijn spelers er nadrukkelijk op de tegenstander niet te onderschatten en gelukkig namen zij deze woorden serieus want vanaf het beginsignaal was Juliana de bovenliggende partij. Nadat een doelpunt van Melvin de Klijn was afgekeurd en een inzet van Rens van Lanen nog ternauwernood van de lijn kon worden gehaald door een Merselose verdediger was het in de 24e minuut dan toch raak doordat Dave van Dommelen een doorgekopte bal voorbij de keeper in het doel kon werken. Even later zette Jelle Albers met een mooie pass Melvin de Klijn alleen voor de keeper:0-2. Vlak voor rust was het Camiel van Geenen die Rens van Lanen vrijspeelde en ook Rens faalde niet waardoor Juliana met een geruststellende 0-3 voorsprong de rust in ging.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.