JULEST

Paaszaterdag kreeg Juliana één van de titelkandidaten op bezoek. In de heenwedstrijd was Juliana ten onder gegaan zonder een kans te creëren.

Juliana begon dan ook veel feller aan de wedstrijd dan destijds, en kreeg in de beginfase ook eeb aantal heel goede kansen. Het manco van het hele jaar speelde de ploeg ook deze middag weer parten, het scoren van doelpunten. In de 18e minuut kreeg Juliana dan ook de deksel op de neus toen na balverlies op het middenveld Jordy Hurkens de 16 in kon slalommen, en de bal langs de doelman in het doel kon werken. Juliana bleef hard werken, maar Estria bleef scoren. In de 36e minuut was het opnieuw Jordy Hurkens die de bal fantastisch aannam en vervolgens half volley de bal hard binnenschoot.

Ook in de tweede helft bleef Juliana proberen om de aansluitingstreffer te maken, maar opnieuw was het Estria wat scoorde. In de 64e minuut was Roy Hurkens die de bal diaginaal binnen schoot, en ook het slotakkoord was voor Estria. In de 85e minuut zag Ivo Rossen een vrije trap op 30 meter van het doel via de doelman en de paal binnenvallen voor de 0-4. Hierdoor boekte Estria een verdiende maar ook enigszins geflatteerde overwinning in de strijd om het kampioenschap.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - Estria  0-4 (0-2)
Scheidsrechter: Dings (Ospel)
Toeschouwers: 180

Doelpunten:
18' 0-1: Jordy Hurkens
36' 0-2: Jordy Hurkens
64' 0-3: Roy Hurkens
85' 0-4: Ivo Rossen

Opstelling Juliana: Lars Kerkhof, Ruud Relou, Rens van den Hoven, Julien Cuppen, Stein Jacops (57' Justin Jacops), Andy Veld (78' Gijs Wijdeven), Nicky van den Broek, Kevin van Casteren, Vince van Reijmersdal, Julian Schoenaker, Max Hermaussen (64' Roel Janssen)

MILJUL

Nog maar een paar weken geleden eindigde de wedstrijd in Mill in 0-0. Dit keer kwamen beide ploegen wel tot scoren.

JULACH2
Op een zonnige donderdagavond zorgden twee aanvallende ploegen voor een aantrekkelijke wedstrijd op het sportpark in Mill

JULHBVOnder winderige condities en een stralend lentezonnetje mocht Juliana voor het eerst dit seizoen aantreden tegen HBV.

HAPJUL

Na de vele afgelastingen in de winterperiode moest Juliana op een kille donderdag avond in april onder een sfeervolle kaarsverlichting aantreden tegen koploper Hapse Boys.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.