ZWAJUL

Op een zeer warme 13 oktober mocht Juliana aantreden tegen De Zwaluw in Oeffelt. Op een zwaar veld was Juliana steeds de betere ploeg, toch kwam de overwinning moeizaam tot stand.

 JULVIO

Juliana kent een sterke seizoensstart. Ook de 3e wedstrijd werd op een zeer winderige en regenachtige zondag winnend afgesloten waardoor Juliana nu aan de leiding gaat. 

SESJUL

Op de tweede competitie dag stonden aartsrivalen SES en Juliana Mill weer eens tegenover elkaar in Langenboom dit keer. Vooraf was er veel regen en wind voorspeld, kortom echte weersomstandigheden voor een echte derby.

JULGAS

Juliana is de nieuwe competitie op het eigen Juliana/Verweijen ICT sportpark goed begonnen met een overwinning op Gassel.

ACHJUL2

In de laatste wedstrijd van het seizoen had Juliana nog een kleine kans op de laatste periode. Hiervoor moest het zelf winnen en was het afhankelijk van het resultaat op andere velden.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.