Op een prima bespeelbaar veld en onder leiding van de uitstekend acterende scheidsrechter Van Bree uit Sambeek heeft Juliana volledig onnodig twee punten laten liggen tegen het Limburgse Oostrum (0-0), een tegenstander waar nog nooit eerder tegen werd gespeeld.

Op een ijskoud sportpark midden op een naargeestig industrieterrein verliest een angstig spelend Juliana tegen een ervaren en fysiek spelend Cito (3-2). Een terechte nederlaag in een wedstrijd die op het einde plotseling nog erg spannend werd.

Juliana Mill heeft zondag de thuiswedstrijd tegen het Beerse HBV met 2-1 gewonnen. Camiel van Geenen zorgde voor beide Millse doelpunten. Door de overwinning klimt het team van coach Claus Foederer over HBV heen naar de derde plaats in de vierde klasse G.

Juliana heeft zondag met 3-3 gelijkgespeeld tegen Milsbeek. De ongeslagen koploper had aan het punt wel genoeg om de periodetitel op te eisen. De Juliana-doelpunten werden gemaakt door Jelle Albers, Jordy de Klijn en Melvin de Klijn. 

Met de grote overwinning op DSV nog in het hoofd trad Juliana nu aan tegen het nog puntloos onderaan staande Merselo. Coach Claus Foederer wees zijn spelers er nadrukkelijk op de tegenstander niet te onderschatten en gelukkig namen zij deze woorden serieus want vanaf het beginsignaal was Juliana de bovenliggende partij. Nadat een doelpunt van Melvin de Klijn was afgekeurd en een inzet van Rens van Lanen nog ternauwernood van de lijn kon worden gehaald door een Merselose verdediger was het in de 24e minuut dan toch raak doordat Dave van Dommelen een doorgekopte bal voorbij de keeper in het doel kon werken. Even later zette Jelle Albers met een mooie pass Melvin de Klijn alleen voor de keeper:0-2. Vlak voor rust was het Camiel van Geenen die Rens van Lanen vrijspeelde en ook Rens faalde niet waardoor Juliana met een geruststellende 0-3 voorsprong de rust in ging.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.