TOXJUL

Na 3 nederlagen en een gestaakte wedstrijd moest Juliana aantreden in Rijkevoort. Als Juliana zicht wilde houden op de koplopers moest er eigenlijk gewonnen worden.

CONJUL

Onder een stralende herfstzon moest Juliana de uitwedstrijd afwerken in Wanroij tegen Constantia. Juliana was na een goede competitiestart al een paar weken op zoek naar meer. Dat wilde echter nog niet vlotten.

JULDSV

Op de ranglijst stond Juliana vooraf nog een paar plekken hoger dan DSV. DSV op zijn beurt zocht de aansluiting en kon een overwinning goed gebruiken.

SIOJUL

Na de verliespartij tegen Milsbeek moest Juliana aantreden tegen SIOL. Op het Katwijkse kunstgras moest Juliana de draad weer oppakken.

JULMIL

Op een door de vele regen lastig bespeelbaar veld op het Juliana/Verweijen ICT sportpark, mocht Juliana aantreden tegen Milsbeek. Beide ploegen waren de competitie sterk begonnen, het beloofde dan ook een spannende middag te worden.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.