Met een, vanwege de corona maatregelen, lange winterstop in het vooruitzicht moest Juliana nog aantreden tegen Herpinia. In een lege, waterkoude en troosteloze omgeving deed Juliana wat het moest doen.

rsz julnlc

De laatste zondag van november moest Juliana thuis aantreden op een nat, koud, en door de corana maatregelen, leeg en troosteloos sportpark tegen NLC.

rsz julscm

14 november stond de inhaalwedstrijd tegen SCMH op het programma. Bij voorbaat was Tom van Dalen man van de wedstrijd, gezien zijn pikante overgang in de zomerstop.

rsz julves

Na de overwinning in Megen mocht Juliana thuis aantreden tegen de fusieclub van SDDL en Ravenstein. Juliana begon  waar het de vorige wedstrijd was opgehouden, namelijk met slecht en ongeconcentreerd voetbal.

Op de laatste zondag in oktober ging Juliana op bezoek bij Ulysses in Megen. In de Juliana selectie ontbraken maar liefst 17 spelers. Desondanks werd het een prettig middag in Megen.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.