Sponsornieuws

actie 2016 BANNER juni
Shell Schimmel Mill komt met een speciale clubactie voor leden van Juliana. Op vertoon van je lidmaatschappas krijg je het meest uitgebreide wasprogramma voor slechts 3,95!

techknecht
Een virus, een slechte wifi-verbinding of een trage computer? Techknecht lost deze en nog veel meer veel voorkomende problemen voor u aan huis op!  

boxtel

Juliana Mill verwelkomt haar nieuwste bordsponsor: Van Boxtel Bouwservice Mill. Eigenaar Michel van Boxtel is tevens jeugdleider van onze vereniging. 

MP-staalwerk
Sinds jaar en dag is Staalwerk Mill trotse sponsor van onze jongste jeugd. Vanaf 21 maart gaat het bedrijf verder onder een nieuwe naam: Orangeworks. 

rsz 1logo voetbal-shoot

Juliana maakt vanaf dit jaar officieel gebruik van foto’s van fotografencollectief voetbal-shoot op de eigen website. Voetbal-shoot bedankt!

hopmans

Oliehandel Fr. Hopmans uit Langenboom heeft op 4 december een nieuw sponsorbord in gebruik genomen op het sportpark van Juliana Mill. 

rsz henny van gemert 1
Het reclamebord van Henny van Gemert glas in lood & glashandel op het sportpark van Juliana Mill is onlangs van een nieuwe print voorzien.

lanen
ETB van Lanen heeft onlangs in de schouwburg in Cuijk de ondernemersprijs 2015 in ontvangst mogen nemen. Elektro-installatiebedrijf Van Lanen in Mill is reeds jarenlang een trouwe sponsor van onze vereniging. Monique en Lamfred: hartelijk gefeliciteerd!

Juliana is trots om Securicon als nieuwe bordsponsor te presenteren. Het bedrijf uit Gemert zorgt voor de alarminstallatie van onze accommodatie. Samen met TOP Beveiliging maken ze van het sportpark een veiligere plek. Welkom bij de club Securicon!

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.