Sponsornieuws

schepens

Juliana is weer een bordsponsor rijker, Autorijschool Theo Schepens is de jongste bordsponsor van onze club. Dit Millse bedrijf is vanaf nu op sportpark te vinden met een dubbelzijdig bedrukt reclamebord. Theo stelt zich graag voor aan Juliana:

houtum

Juliana biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor sponsoring en dat zag ook Koen van Houtum, eigenaar van Van Houtum Handel & Verhuur.

BennyBensvloeren

En weer mag Juliana een nieuwe sponsor begroeten op het Millse sportpark! Millenaar Bennie Bens is vanaf nu te zien bij de blauwwitten met een hagelnieuw 3-meter bord.

gpwapening2

Helwig Cornelissen van GP Wapening ziet voetbalvereniging Juliana als hoeksteen van de samenleving die de boel bij elkaar houdt.

Sponsoravond2

Juliana Mill steekt haar waardering voor lokale en regionale sponsoren niet onder stoelen of banken.

zwedak

En weer siert een prachtig sponsor frame het Juliana sportpark.

JO11new

Juliana JO11-1 is een zeer getalenteerd team en daar wil je natuurlijk mee gezien worden. De nieuwe sponsors stonden spreekwoordelijk in de rij en daarom is het team dan ook van top tot teen in het nieuw gestoken.

WLM

Het bedrijf was jaren hoofdsponsor van Juliana en verzorgt nu nog steeds de uit- en thuistenues voor Juliana 1. WLM wil echter ook graag zichtbaar zijn langs de lijn en daarom werd er een indrukwekkend 4 meter breed reclamebord gemaakt.

JO11 2 Peters 3

Afgelopen zaterdag was een mooie dag voor Juliana JO11-2. De spelers mochten op de foto met de nieuwe shirts, beschikbaar gesteld door Grondverzet Ronald Peters.

coolbox

Coolbox Koelunit verhuur is geen onbekende bij Juliana. Bij vele evenementen hebben we al gebruikt gemaakt van de ideale koelwagens die dit bedrijf kan leveren.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.