Sponsornieuws

Onlangs heeft Festa weer een aantal artikelen aan de webshop toegevoegd. Ook in de komende periode zal de webshop nog verder worden uitgebreid. Juliana beveelt, ook in het kader van eenheid van tenue, aankopen in deze webshop toe. Behalve dat u zelf een aantrekkelijke korting krijgt, steunt u ook Juliana met uw aankoop omdat ook een deel naar Juliana gaat. Een aankoop gedaan in de webshop kunt u meestal binnen enkele dagen afhalen bij AH van der Ven in Mill. Kijk voor het aanbod op https://www.festa.nl/juliana-mill/.

bienconnue

Roberto Knüwer en zijn vrouw zijn de gezichten achter Bien Connue Woninginrichting. Sinds 1994 zijn zij te vinden in hun eigen winkel in Mill op de hoek Hoogstraat/Karstraat. Hier maken zij zelf alle soorten gordijnen, waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

devet

Wij zijn gespecialiseerd in het boren van bronnen en het aanbrengen van bronbemalingen. We zijn zeer ervaren in het tijdelijk verlagen van de grondwaterspiegel, zodat grond- en funderingswerkzaamheden in den droge uitgevoerd kunnen worden.

grondpeters3

Dit Millse bedrijf was al shirtsponsor bij Juliana, maar nu is het ook in vol ornaat te zien met een prachtig bord bij de ingang van het sportpark.

barber

Al sinds 2015 staat Rob Slaats aan het hoofd van The Barbershop in Eindhoven. Rob is de zoon van Juliana coryfee Theo Slaats en is tegenwoordig actief als trainer bij onze club.

thijssenbrok

Een familiebedrijf met een rijke historie; al ruim een eeuw geleden werd de basis gelegd voor het huidige Thijssen-Den Brok aan de Roijendijk in Mill.

schreven3

Bram Schreven is geen onbekende in Mill en met zijn autobedrijf en bandenservice is hij al enkele jaren gevestigd aan de Spoorstraat.

nube

Nubé Hydraulics BV, gevestigd op het Millse industrieterrein, heeft zich met een mooi sponsorbord verbonden aan voetbalvereniging Juliana.

woodmill

Houtbewerkingsbedrijf Woodmill is vanaf nu te bewonderen als zilveren sponsor op het Juliana sportpark.

hendriks

Juliana is trots te mogen melden dat Hendriks Assurantiën uit Langenboom bereid is gevonden een sponsorbord te plaatsen op het sportpark. Hendriks Assurantiën is actief in het begeleiden en adviseren op het gebied van verzekeringen.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.