Sponsornieuws

millhome

Mill Home ontwerpt en produceert compacte en duurzame woningen van de hoogste kwaliteit. Ze bouwen hun Smart Compact Homes door na te denken over innovatieve manieren van bouwen en maken gebruik van de nieuwste technieken.

fysioMill

Fysiotherapie Mill is een praktijk waar in teamverband gewerkt wordt aan kwalitatief toekomstgerichte fysiotherapie. De kwaliteit staat voor de bekwaamheden van de aanwezige fysiotherapeuten, maar ook voor de kwaliteit van leven voor hun cliënten. Ze werken met 9 fysiotherapeuten met vele specialisaties, zodat elke cliënt de meest gerichte doelmatige begeleiding ontvangt.

kerstenwilhelm

Juliana is trots op de notariële ondersteuning door Kersten & Wilhelm Notarissen. Met een 3 meter bord onderstrepen zij hun betrokkenheid bij de Millse samenleving. We stellen deze nieuwe sponsor graag aan u voor:

breeuwer

Breeuwer Uden komt met een flinke klapper binnen bij Juliana. Maar liefst 2 borden van 4 meter lang sieren binnenkort de ballenvangers van het hoofdveld, waardoor niemand meer om dit bedrijf heen kan. We laten Breeuwer graag zelf even aan het woord:

Onlangs heeft Festa weer een aantal artikelen aan de webshop toegevoegd. Ook in de komende periode zal de webshop nog verder worden uitgebreid. Juliana beveelt, ook in het kader van eenheid van tenue, aankopen in deze webshop toe. Behalve dat u zelf een aantrekkelijke korting krijgt, steunt u ook Juliana met uw aankoop omdat ook een deel naar Juliana gaat. Een aankoop gedaan in de webshop kunt u meestal binnen enkele dagen afhalen bij AH van der Ven in Mill. Kijk voor het aanbod op https://www.festa.nl/juliana-mill/.

bienconnue

Roberto Knüwer en zijn vrouw zijn de gezichten achter Bien Connue Woninginrichting. Sinds 1994 zijn zij te vinden in hun eigen winkel in Mill op de hoek Hoogstraat/Karstraat. Hier maken zij zelf alle soorten gordijnen, waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

devet

Wij zijn gespecialiseerd in het boren van bronnen en het aanbrengen van bronbemalingen. We zijn zeer ervaren in het tijdelijk verlagen van de grondwaterspiegel, zodat grond- en funderingswerkzaamheden in den droge uitgevoerd kunnen worden.

grondpeters3

Dit Millse bedrijf was al shirtsponsor bij Juliana, maar nu is het ook in vol ornaat te zien met een prachtig bord bij de ingang van het sportpark.

barber

Al sinds 2015 staat Rob Slaats aan het hoofd van The Barbershop in Eindhoven. Rob is de zoon van Juliana coryfee Theo Slaats en is tegenwoordig actief als trainer bij onze club.

thijssenbrok

Een familiebedrijf met een rijke historie; al ruim een eeuw geleden werd de basis gelegd voor het huidige Thijssen-Den Brok aan de Roijendijk in Mill.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.