Sponsornieuws

hendriks

Juliana is trots te mogen melden dat Hendriks Assurantiën uit Langenboom bereid is gevonden een sponsorbord te plaatsen op het sportpark. Hendriks Assurantiën is actief in het begeleiden en adviseren op het gebied van verzekeringen.

Verdaasdonk sponsorbord Aangepast2

Juliana is trots te mogen te melden dat Boerderijwinkel Verdaasdonk vanaf nu te zien is op het Millse sportpark.

berends

Als trouwe sponsor is Berends Bloemsierkunst geen onbekende bij Juliana. Maar toen Ralf en Bianka lucht kregen van de nieuwe stelling met zicht op de parkeerplaats waren ze er snel bij. En eerlijk is eerlijk, zo’n opvallend en fleurig bord hoort natuurlijk ook als blikvanger op een toplocatie.

hoofdbij

Voor de nieuwste haartrends moet je bij Corine Reinen zijn. In haar kapsalon Hoofd & bijzaken aan de Karstraat kunnen zowel dames als heren terecht voor een trendy kapsel.

ericjanssen

De Millse hovenier Eric Janssen is een specialist op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. Met zijn bedrijf Eric Janssen Tuinen combineert hij meer dan 25 jaar ervaring aan een gezonde dosis enthousiasme.

pdlinders

Juliana is blij om Podotherapie Linders als nieuwste bordsponsor te mogen begroeten.

twanv

Juliana is een warm bad voor bedrijven uit Mill en omgeving. Kraanmachinist Twan Verweijen onderkent dit en gaat Juliana steunen met een strak reclamebord langs de lijn.

bultenatillemans

Een nieuwe naam, een nieuw bord en dan ook nog eens dubbel; voldoende redenen om sponsor Bultena – Tillemans in het zonnetje te zetten.

schepens

Juliana is weer een bordsponsor rijker, Autorijschool Theo Schepens is de jongste bordsponsor van onze club. Dit Millse bedrijf is vanaf nu op sportpark te vinden met een dubbelzijdig bedrukt reclamebord. Theo stelt zich graag voor aan Juliana:

houtum

Juliana biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor sponsoring en dat zag ook Koen van Houtum, eigenaar van Van Houtum Handel & Verhuur.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.