Melvin de Klijn

Jordy en Melvin de Klijn spelen komend seizoen voor eersteklasser Germania uit Groesbeek. De tweeling speelde drie seizoenen in het eerste elftal van Juliana Mill.

webkop mei

De nieuwe Juliana-goals is vanaf nu online te lezen. Met deze keer onder andere een afscheidsinterview met Frank Klotz (Juliana 2) en veel Juliana Punters!

Dennis
Sinds de vorige open brief van Dennis Verweijen afgelopen december is er veel gebeurd. Op inmill.nl lees je de meest recente ontwikkelingen!

actie 2016 BANNER juni
Shell Schimmel Mill komt met een speciale clubactie voor leden van Juliana. Op vertoon van je lidmaatschappas krijg je het meest uitgebreide wasprogramma voor slechts 3,95!

Jan Annie
Jan van de Wiel (1945) is dinsdag 26 april 2016 benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. Burgemeester Antoine Walraven speldde hem de versierselen op.

techknecht
Een virus, een slechte wifi-verbinding of een trage computer? Techknecht lost deze en nog veel meer veel voorkomende problemen voor u aan huis op!  

webkop 30 mrt

De nieuwe Juliana-goals is vanaf nu online te lezen. Met deze keer aandacht voor Festa/WLM, Bram Bens en een voorwoord van voorzitter Tom Heerbaart!  

boxtel

Juliana Mill verwelkomt haar nieuwste bordsponsor: Van Boxtel Bouwservice Mill. Eigenaar Michel van Boxtel is tevens jeugdleider van onze vereniging. 

MP-staalwerk
Sinds jaar en dag is Staalwerk Mill trotse sponsor van onze jongste jeugd. Vanaf 21 maart gaat het bedrijf verder onder een nieuwe naam: Orangeworks. 

polen u 19 juliana

Juliana is deze week opnieuw gastheer van een aantal nationale jeugdteams. Polen en Oekraïne O19 trainen aankomende dagen op de velden van onze club.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.