Wedstrijdverslagen

SCMH effectiever dan Juliana

OKSJUL

De laatste wedstrijd voor de winterstop moest Juliana op bezoek bij SCMH. Voorafgaand aan de wedstrijd leek het nog een aangename wedstrijd te kunnen worden onder een aangenaam winterzonnetje.

Dit duurde echter niet lang, want al snel stak er een behoorlijke wind op die een beetje schuin over het veld stond. SCMH wist hier in eerste instantie het meeste voordeel uit te halen. De wind en het gladde veld maakten goed voetbal echter moeilijk. SCMH had meer balbezit en was vaak te vinden op de helft van Juliana, maar verder dan één grote kans kwamen ze niet. Na 25 minuten spelen kreeg Juliana wat meer vat op de wind en dus op het spel, en wist het ook wat vaker door te dringen op de helft van SCMH. Vlak voor rust mocht Juliana net buiten de zestien een vrije trap nemen, deze kreeg in de muur een vreemde curve die de keeper nog net onder de lat vandaan kon tikken.

In de tweede helft had Juliana wat meer voordeel van de wind, en dit leidde al binnen een paar minuten tot een grote kans. Alleen voor de keeper werd er echter te zacht ingeschoten waardoor de keeper de bal onschadelijk kon maken. SCMH liet Juliana iets meer komen, en dat bleek uitendelijk de goede tactiek. In de 56e minuut werd bij een uitval Randy Bakker in stelling gebracht die zijn kans wel afrondde en zorgde voor de 1-0. Juliana ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg ook nog wel een paar kansjes maar 80e minuut was er een snelle uitval van SCMH. De achterlijn werd gehaald en de bal werd over de Juliana doelman bij de tweede paal gelegd, daar had Mike Linders geen probleem om binnen te werken. Juliana bleef hard werken, en ook wel kansjes creëren, zo werd nog een bal van de lijn gehaald, waardoor Juliana niet tot scoren kwam, en de meest effectieve ploeg het duel naar zich toetrok.

Wedstrijdstatistieken:
SCMH - Juliana 2-0 (0-0)
Scheidsrechter: van Reijbroek (Merselo)
Toeschouwers: 100

Doelpunten:
56' 1-0: Randy Bakker
80' 2-0: Mike Linders

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl (78' Nicky van den Broek), Vince van Reijmersdal, Justin Jacops, Sjoerd van Reijmersdal (78' Boyd Heijnemans), Andy Veld, Jord Thijssen (85' Jelle Staal), Stan Peters

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.