GP Wapening en Juliana houden de boel bij elkaar

gpwapening2

Helwig Cornelissen van GP Wapening ziet voetbalvereniging Juliana als hoeksteen van de samenleving die de boel bij elkaar houdt.

Zijn bedrijf vervult eenzelfde rol in de bouwsector en daarmee is de link snel gelegd. GP Wapening is een prefab wapeningsproducent voor betonbedrijven en is gevestigd in IJsselsteyn en Best. Helwig legt uit wat de rol van GP Wapening is in het bouwproces:

“GP Wapening is een prefab wapeningsproducent voor betonbedrijven. Deze betonbedrijven zijn casco-bouwers. WIj krijgen een opdracht om van bijvoorbeeld een flatgebouw de wapening te maken. Hiertoe krijgen wij een tekening van de constructeur alwaar wij de wapeningstekeningen voor moeten maken. Na goedkeuring gaan wij element voor element produceren. Een element is een vloer, trap, balkon, wand etc. Per element ontleden wij de wapeningstekening in onderdelen die nodig zijn (lego blokjes). Deze lego blokjes (staven, rondjes, hoekjes etc) zetten we dan conform wapeningstekening in elkaar dmv lassen. Eindresultaat is een wapeningskorf. Deze wapeningskorf wordt door het betonbedrijf in een mal gelegd en volgepompt met beton. Dan heb je een perfect eindproduct in de vorm van een gewapende trap, wand ,vloer etc.”

 En nu hebben deze twee partijen elkaar gevonden in een mooie sponsorovereenkomst. GP Wapening siert nu het frame bij de ingang van het sportpark en zal binnenkort langs de zijlijn van het hoofdveld te bewonderen zijn.

Juliana dankt GP Wapening van harte voor deze mooie samenwerking.

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.