Geslaagde sponsoravond met Sierd de Vos bij Juliana

Sponsoravond2

Juliana Mill steekt haar waardering voor lokale en regionale sponsoren niet onder stoelen of banken.

Daarom werd afgelopen vrijdag voor de tweede keer in successie een avond met een bekende gastspreker georganiseerd, voor deze belangrijke groep binnen onze club.Niemand minder dan voetbalcommentator Sierd de Vos maakte zijn opwachting in de kantine van het Verweijen ICT sportpark, om samen met sidekick Eddy van der Ley het in grote getale opgekomen publiek te vermaken.

Sponsoravond22

De Vos, ook wel bekend als El Sierd of Sierd “koekoek”de Vos, kreeg met vele anekdotes uit voetballand probleemloos de lachers op zijn hand. Ondertussen zorgden spelers van Juliana 1, passend  gekleed in tenues van hoofdsponsor Van Lanen/Vistabella, voor een natje en een droogje. Met een quiz, een vragenronde en een signeersessie, bereikte het optreden van de hoofdpersoon van deze avond een hoogtepunt. De afterparty met medewerking van duo Two Stools duurde door de gezellige stemming tot in de late uurtjes.

Juliana dankt alle sponsors van harte voor hun komst en Klomp Keukens & Interieurbouw in het bijzonder voor het mede mogelijk maken van deze avond.

Sponsoravond38

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.