Nieuwe tenues voor Juliana JO11-1

JO11new

Juliana JO11-1 is een zeer getalenteerd team en daar wil je natuurlijk mee gezien worden. De nieuwe sponsors stonden spreekwoordelijk in de rij en daarom is het team dan ook van top tot teen in het nieuw gestoken.

 Robert Hermens vormt met zijn bedrijf InZaken een verbindende factor voor het bedrijfsleven in deze regio. Inzaken.nl vormt een actuele weergave van het ondernemers- en vestigingsklimaat van de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg.

 Met een kwalitatief hoogstaande nieuws- en informatievoorziening verwerft het platform een steeds prominentere rol in relevante zoekmachines. Dat verbetert de vindbaarheid van ondernemers én de regio. Met overzichten van vestigingsmogelijkheden, een ondernemersdatabase, netwerkmogelijkheden, businessagenda’s en ondernemersnieuws beoogt Inzaken.nl een dagelijkse ontmoetingsplaats te zijn van in onze regio geïnteresseerde ondernemers.
Inzaken.nl beperkt zich niet tot dagelijkse berichtgeving, maar kent ook een interactieve aanpak door het optimaal gebruik van social media. Het magazine kent een crossmediale aanpak waarbij het via een geautomatiseerd systeem niet alleen op de website inzaken.nl verschijnt, maar ook geautomatiseerd verspreid wordt via een contentkalender naar alle relevante social-mediakanalen. Op die manier biedt Inzaken.nl bovendien een realtime weergave van het regionale ondernemersklimaat.

 Harm van Wichen is met JOB Personeelsmakelaar actief in de technische arbeidsbemiddeling. Job Personeelsmakelaar koppelt persoonlijkheden in techniek.

Zoek jij als technische professional een baan in de uitvoerende techniek? Een baan die zekerheid biedt? In Zuid-Nederland? Dan kun je vertrouwen op JOB Personeelsmakelaar. En op de dertig jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling waarover zij beschikken. Onder meer door hun ervaring kijken ze anders naar de arbeidsmarkt én naar jou. Hun adviseurs zoeken namelijk niet de juiste persoon bij de baan, maar de juiste baan bij de persoon.
Doordat JOB Personeelsmakelaar op zoek gaat naar de juiste baan voor jou, houden ze er een heel persoonlijke aanpak op na. En dat merk je! Aan de uitstekende bereikbaarheid – ook na kantooruren – van jouw eigen adviseur bijvoorbeeld. Aan het feit dat ze jou persoonlijk kennen en ook zo met je omgaan. En aan de begeleiding die ze bieden. Zo solliciteer jij trefzeker.

Samen hebben zijn zij bij de JO11-1 voor het perfecte plaatje gezorgd.

Juliana dankt zowel InZaken als Job Personeelsmakelaar hartelijk voor hun bijdrage aan de jeugdafdeling van de club.

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.