Wedstrijdverslagen

Juliana strijdend ten onder in Wanroij

CONJUL

Onder een stralende herfstzon moest Juliana de uitwedstrijd afwerken in Wanroij tegen Constantia. Juliana was na een goede competitiestart al een paar weken op zoek naar meer. Dat wilde echter nog niet vlotten.

Vanaf de aftrap liet Juliana zien dat het naar Wanroij was gekomen voor een resultaat. Vanaf de aftrap werd er dan ook druk gezet op de defensie van Wanroij. Dit gebeurde soms ook met wat bovenmatige inzet, getuige het feit dat Andy Veld al in de 4e minuut tegen een terechte gele kaart aanliep toen hij doorliep op de Constantiadoelman. Juliana bleef echter steeds de fellere ploeg en bleef Constantia onder druk zetten. Hierdoor leed Constantia veel balverlies en het leverde Juliana een aantal mogelijkheden op. In de 29e minuut was het raak toen Justin Jacops weer op de Constantia helft de bal wist te onderscheppen en met zijn grote teen precies op maat wist te bezorgen bij Stan Peters. Deze liep op zijn beurt de Constantiaverdediging er uit en legde precies op het goede moment breed op Andy Veld. Deze liet op eenvoudige wijze de voorsprong aantekenen voor Juliana. Juliana bleef veel druk zetten op de Wanroijse verdediging en veroverde zo ook regelmatig de bal. Op slag van rust leek Juliana opnieuw kansrijk te worden toen Andy Veld de bal van de voet pikte van de laatste man van Constantia. De scheidsrechter zag hier echter een overtreding in die goed was voor geel, waardoor Andy Veld kon vertrekken.

Meteen na rust was het beeld omgekeerd, Juliana liet de bal wat meer aan Constantia en plooide wat meer terug gezien de man-minder-situatie. Juliana had Dave van Dommelen ingebracht en ging nu loeren op een counter met de twee snelle mannen voorin. Constantia wilde echter snel de gelijkmaker forceren en dat lukte in de 52e minuut. Een voorzet vanaf links kon in eerste instantie nog worden afgeslagen, maar viel pardoes voor de voeten van Ton Aben. Deze schoof de bal onder de doelman door, die de bal nog wel raakte, waardoor deze langzaam in het doel rolde. Juliana bleef loeren op de counter en kreeg daar ook een aantal mogelijkheden mee, maar wist niet meer te scoren. In de 77e minuut ging het fout voor Juliana toen een breedtepass in de eigen defensie kon worden onderschept door Mike van den Berg. Deze kon vervolgens ongehinderd de zestien binnenlopen, waar geen enkele Juliana verdediger ingreep. Hij punterde de bal vervolgens in de kruising voor 2-1. Juliana ging in het restant van de wedstrijd zowaar voor de gelijkmaker en wist ook Constantia achteruit te dringen. Dit leverde echter geen doelpunt meer op.

Wedstrijdstatistieken:
Constantia - Juliana 2-1 (0-1)
Scheidsrechter: Vissers
Toeschouwers: 175

Doelpunten:
29' 0-1: Andy Veld
52' 1-1: Ton Aben
77' 2-1: Mike van den Berg.

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Berry van Krijl (81' Julien Cuppen), Vince van Reijmersdal (70' Ruud Relou), Max Hermanussen, Nicky van den Broek, Rens van den Hoven, Jord Thijssen, Stan Peters, Justin Jacops, Jelle Staal (46' Dave van Dommelen), Andy Veld.

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.