WLM Sport breed aanwezig bij Juliana

WLM

Het bedrijf was jaren hoofdsponsor van Juliana en verzorgt nu nog steeds de uit- en thuistenues voor Juliana 1. WLM wil echter ook graag zichtbaar zijn langs de lijn en daarom werd er een indrukwekkend 4 meter breed reclamebord gemaakt.

 WLM bestaat sinds 2000 en is opgericht door de huidige eigenaren Wisja Lamers en Imka Kooijmans. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 9 medewerkers, met een hoofdvestiging in Mill (NL) en een nevenvestiging in Borgloon (België).

WLM Sport is onderdeel van WLM Design.
WLM is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de productie van sublimatie sportshirts.
Middels de sublimatie techniek kunnen ze sportshirts maken vanaf enkele stuks in alle gewenste kleuren en ontwerpen.Naast het maken van sportshirts kunnen zij ook een volledige kledinglijn samen stellen voor het hele team. Denk hierbij aan Softshell jassen, T-shirts, polo’s etc.

WLM Design-Decals en is met name gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van sportkleding en stickers voor de motocross, BMX en downhill.

De grote kracht is de productie van kleding en stickers vanaf 1 stuk. Maar ook grote aantallen voor teams en clubs behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Juliana is trouwe sponsor WLM zeer dankbaar voor haar steun en zet het bedrijf graag in de spotlights.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.