Verslag algemene leden vergadering

ALV 21 10 2019

Maandag 21 oktober 2019 vond de algemene leden vergadering van Juliana Mill plaatst. Hier kunt u een kort verslag met de belangrijkste besluiten terugvinden.

Tijdens de algemene ledenvergadering van R.K.S.V. Juliana werden Koos Nabuurs en Camiel van Geenen extra in het zonnetje gezet vanwege hun respectievelijke vrijwilligerstaken en jarenlange betrokkenheid bij de vereniging.

Tevens was er de traditionele huldiging van sportman en, dit jaar voor het eerst, sportvrouw van het jaar. Die eer van eerste sportvrouw van het jaar was voor Daisy Keijzers, speelster van Dames 1. Sportman van het jaar 2018-2019 werd Ruud Relou. Topscorer van Juliana is Tessa Roefs, ook van Dames 1, met maar liefst 30 goals! De Karel Kremers Bokaal voor het meest verdienstelijk lid van Juliana in het seizoen 2018-2019 is voor Hylke Kerstens. De minder gewenste “prijs” als pechvogel van het jaar ging naar de langdurig geblesseerde verdediger van Juliana 1, Guus Bastiaans. De prijzenregen voor de dames hield niet op want de Sportploeg van het jaar werd zeer verdiend Dames 1.

De bestuurders gaven hun toelichting over het afgelopen seizoen, waarbij de penningmeester concludeerde dat er eindelijk na 7 magere jaren weer positieve cijfers getoond konden worden. De voorzitter memoreerde ook nog het feestweekend rondom het 100-jarig jubileum, waar iedereen met trots en plezier op terugkeek.

Er waren deze vergadering drie bestuursleden aftredend en herkiesbaar, t.w. voorzitter Tom Heerbaart, penningmeester Regie Roefs en hoofd seniorenzaken Hans Weren. Ze werden alle drie unaniem herkozen voor een nieuwe bestuursperiode.

Door het bestuur werd ook nog een wijziging voorgesteld in de inning van de vrijwilligersbijdrage. Het voorstel werd gedaan om i.p.v. de vrijwilligersbijdrage achteraf na het niet voldoen van de gevraagde vrijwilligerstaak deze bijdrage vooraf te gaan innen. De bedoeling is om dit bedrag van 50 euro voor nieuwe actieve leden bij ingaan van het lidmaatschap te innen, en voor alle bestaande leden dit bedrag met de komende contributie inning van januari 2019 te innen. Wanneer een actief lid in een seizoen zijn gevraagde vrijwilligerstaak heeft volbracht dan zal dit bedrag niet opnieuw worden geïnd, maar doorschuiven naar het volgende seizoen. Bij beëindiging van het lidmaatschap wordt het bedrag weer teruggestort. Dit voorstel werd unaniem door de ledenraad aangenomen, en zal dus worden toegepast.

Al met al kon men terugkijken op een redelijk bezochte ledenvergadering, waarbij terecht de vrijwilligers veelvuldig bedankt werden voor hun tomeloze inzet bij de vereniging.

HUP JULIANA!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.