Wedstrijdverslagen

Juliana lijdt eerste nederlaag

JULMIL

Op een door de vele regen lastig bespeelbaar veld op het Juliana/Verweijen ICT sportpark, mocht Juliana aantreden tegen Milsbeek. Beide ploegen waren de competitie sterk begonnen, het beloofde dan ook een spannende middag te worden.

Beide ploegen wilden vanaf de aftrap voetballen en dat kwam de wedstrijd ten goede. Al in de 4e minuut opende Juliana de score toen één van de Milsbeek spelers tijdens het draaien uitgleed, waardoor de bal precies voor de voeten kwam van Tom Gerrits, deze bedacht zich geen moment, en met een strak diagonaal schot in de bovenhoek kon hij de 1-0 aantekenen. Amper 2 minuten later was het ook raak aan de andere kant. Een bal schoot door het natte veld door, en kon net voor de achterlijn weer terug gebracht worden. De bal kon op de rand zestien opgepikt worden door Jelle van Hensbergen, deze kapte zijn tegenstander uit en liet met een harde schuiver de Millse doelman kansloos. Hierna kregen de spelers wat meer vat op het gladde veld, en golfde het spel op en neer. Beide ploegen kregen nog wel een paar meglijkheden maar scoorden niet meer in de eerste helft. Wel kreeg Juliana een tegenvaller te verwerken toen Andy Veld vlak voor rust het veld moets verlaten.

In de 53e minuut kreeg Juliana zelfs een dubbele tegenvaller te verwerken. Aan de zijlijn raakte Tom Gerrits geblesseerd, waardoor zijn tegenstander vrij kon opstomen. Deze speelde de bal tussen verdediger en keeper, en waar beiden wijfelend optraden was het Bas Broekman die wel handelend optrad en de 1-2 binnen schoof. Vervolgens moest ook Tom Gerrits het veld geblesseerd verlaten. Juliana zette hierop vol de aanval in, maar de bal verdween een paar maal net aan de verkeerde kant van de paal, of de Milsbeekse doelman kon nog net ingrijpen. In de 62e minuut werd de aanvalslust van Juliana de ploeg fataal, toen Milsbeek een vlijmscherpe counter inzette. Vanaf de achterlijn werd de bal vervolgens voorgegeven waar de inlopende Daniel Janssen de bal binnen kon werken. Juliana probeerde ook hierna weer de aanval te zoeken, maar verzuimde opnieuw te scoren. In de slotfase wist Milsbeek ook nog enigszins geflatteerd de 1-4 aan te tekenen. Opnieuw Daniel Janssen zette deze eindstand met een knap schot op het bord.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - Milsbeek 1-4 (1-1)
Scheidsrechter: Verhaegh
Toeschouwers: 90

Doelpunten:
4': 1-0 Tom Gerrits
6': 1-1 Jelle van Hensbergen
53': 1-2 Bas Broekman
62': 1-3 Daniel Janssen
84': 1-4 Daniel Janssen

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren, Rens van den Hoven, Nicky van den Broek, Berry van Krijl, Justin Jacops, Tom Gerrits (53' Julien Cuppen), Andy Veld (40' Tom Heerbaart), Jord Thijssen, Stan Peters, Max Hermanussen (70' Vince van Reijmersdal)

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.