Coolbox nieuwe bordsponsor bij Juliana

coolbox

Coolbox Koelunit verhuur is geen onbekende bij Juliana. Bij vele evenementen hebben we al gebruikt gemaakt van de ideale koelwagens die dit bedrijf kan leveren.

En nu krijgt deze samenwerking een nieuwe impuls in de vorm van een prachtig reclamebord, dat te bewonderen is bij de ingang van ons sportpark.

Coolbox Koelunit verhuur Mill is het juiste adres voor het huren van koelunits en koelaanhangers voor al uw evenementen en activiteiten, zoals kermissen, buurtfeesten, jaarmarkten, bedrijfsfeesten enzovoorts. De units en aanhangers zijn te huur voor ondernemers, maar ook voor grote of kleinere particuliere feesten hebben zij de juiste koelmogelijkheden.

Het is nu gemakkelijker dan ooit om de drank voor uw feest of evenement te regelen, want de koelaanhangers van Coolbox Mill zijn nu ook gevuld te bestellen. Bekijk hiervoor de mogelijkheden op de website www.coolboxmill.nl.

 Juliana bedankt Coolbox Koelunit verhuur van harte voor deze samenwerking.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.