Juliana vrouwen in het nieuw

vrouwen nieuw

Voetbalvereniging Juliana is trots op haar vrouwen afdeling. Ook dit seizoen zijn er 2 teams actief in de competitie en zeker niet zonder succes.

 Een paar bedrijven vonden dat het tijd werd om de dames helemaal in het nieuw te steken en het resultaat ziet u op de foto. Cafe de Winkel, Grabb (Gerda Relou), Handelsonderneming Roefs en Auto Uniek hebben de handen ineen geslagen en er samen voor gezorgd dat onze vrouwen er weer op en top bij lopen. Met Café de Winkel en Handelsonderneming Roefs op de voorkant en Grabb en Auto Uniek op de rug, kan het eigenlijk niet meer fout gaan voor onze vrouwen.

Café de Winkel is een gastvrije kroeg aan de Hoogstraat, bij Grabb van Gerda Relou kunt u terecht voor administratieve dienstverlening, bewindvoering en budgetbeheer, Handelsonderneming Roefs is o.a. gespecialiseerd in kozijnen, deuren en schuifpuien en Auto Uniek van Gerard van de Berg is een bedrijfswagenspecialist aan het Meulenveldt.

Juliana dankt deze sponsoren van harte voor hun bijdrage en hoopt ze nog vaak te mogen begroeten langs de lijn bij beide damesteams.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.