Wedstrijdverslagen

Juliana wint ook 3e wedstrijd.

 JULVIO

Juliana kent een sterke seizoensstart. Ook de 3e wedstrijd werd op een zeer winderige en regenachtige zondag winnend afgesloten waardoor Juliana nu aan de leiding gaat. 

De eerste 15 minuten was vooral een aftasten van beide kanten. Er vielen dan ook nog geen grote kansen te noteren. Juliana had wel een licht overwicht en speelde iets verzorgder dan VIOS. In de 24e minuut kwam Juliana dan ook verdiend op vorsprong een snelle ingooi kwam bij Justin Jacops in de loop, die stoomde door naar de achterlijn en kwam met een uitstekende voorzet. Bij de tweede paal door Jord Thijssen op die de bal op zijn beurt keurig binnentikte. Juliana bleef hierna aandringen, maar wist de 2-0 niet te maken. In de 38e minuut kwam VIOS toch op gelijke hoogte, een corner werd slecht verwerkt waardoor bij de tweede paal de bal kon worden binnengetikt.

In de tweede helft trok Juliana nog meer het inititatief naar zich toe, en kreeg ook meerdere grote kansen. In de 54e minuut was het raak toen Justin Jacops bediend werd op snelheid door Berry van Krijl. Hij krulde de bal vervolgens keurig om de keeper in de verre hoek waardoor Juliana weer de leiding kwam. Juliana bleef ook jagen op de 3-1, maar eerst was het Andy Veld die de bal net langs de verkeerde kant van de paal gleed, en even later was het Kevin van Casteren die de bal vol op de kruising zag belanden. 8 minuten voor tijd viel toch de 3-1. Het was Andy Veld die op de middenlijn Kevin van Casteren bediende die in een rush naar voren weer de meegelopen Andy Veld wilde bedienen. De bal werd echter onderschept en in eigen doel gegleden. Juliana kwam nu alleen aan de leiding met 9 punten uit 3 wedstrijden.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - VIOS '38 3-1 (1-1)
Scheidsrechter: Meijer (Reek)
Toeschouwers: 60

Doelpunten:
24' 1-0: Jord Thijssen
38' 1-1: Jens Kocken
54' 2-1: Justin Jacops
82' 3-1: Eigen doelpunt

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Julien Cuppen (46' Rens van den Hoven), Berry van Krijl, Nicky van den Broek, Tom Gerrits, Stan Peters (82' Vince van Reijmersdal), Tom Heerbaart (68' Max Hermanussen), Jord Thijssen, Kevin van Casteren, Andy Veld, Justin Jacops

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.