Wedstrijdverslagen

Juliana wint weer eens bij SES

SESJUL

Op de tweede competitie dag stonden aartsrivalen SES en Juliana Mill weer eens tegenover elkaar in Langenboom dit keer. Vooraf was er veel regen en wind voorspeld, kortom echte weersomstandigheden voor een echte derby.

De wedstrijd kwam maar moeizaam op gang, dit had veel te maken met een blessure geval van Wout van Landen die na een ongelukkige glijpartij in zijn eigen zestien al na 3 minuten het veld moest verlaten. Toen de wedstrijd na een aantal minuten oponthoud weer hervat kon worden was het Juliana Mill wat het spel meer en meer naar zich toetrok. Langzaam maar zeker sloot het SES op op eiegn helft, en kwam ook tot een aantal mogelijkheden. In de 22e minuut was het dan ook Juliana wat terecht een voorsprong nam. Andy Veld werd met een uitstekende steekpass vrij voor de keeper gezet en hij rondde uitstekend af. Juliana bleef hierna doorgaan maar kwam in de eerste helft niet meer tot scoren. Tekenend voor de wedstrijd was dat SES pas vlak voor rust voor de eerste keer gevaarlijk door wist te dringen in de 16 van Juliana, een doelpunt leverde dit echter niet op.

In het begin van de tweede helft probeerde SES de lijn door te trekken, en in de eerste paar minuten had het ook even een overwicht. Hele grote kansen leverde dit echter niet op, en gaandeweg nam Juliana Mill het initiatief weer over. Juliana was al weer een aantal keren gevaarlijk geweest, maar was of slordig in de afwerking, of de SES doelman stond in de weg. In de 70e minuut kwam Juliana toch op 2-0. Andy Veld werd vanaf de linkerflank bediend in de zestien en kapte daar zijn tegenstander uit. Vervolgens bleef hij koel en schoof de bal langs de doelman in de lange hoek. Hierna ging Juliana nog op zoek naar de 3-0, maar ondanks een aantal goed kansen wilde deze niet vallen. Een 8-tal minuten voor tijd leek de wedstrijd toch nog te keren. Juliana leunde iets te veel achterover en had al enige tijd moeite om de bal uit de eigen defensie te krijgen. Zo viel de bal even buiten de zestien voor de voeten van Jari Lukassen en hij bracht met een diagonaal schot 1-2  op de borden. SES bleef hierna de bal in de zestien pompen, in de hoop dat deze nog een keer goed zou vallen. Dit gebeurde echter niet, en daarmee werd Juliana de terechte winnaar.

Wedstrijdstatistieken:
SES - Juliana Mill  1-2 (0-1)
Scheidsrechter: Grutters (Cuijk)
Toeschouwers: 280

Doelpunten:
22' 0-1: Andy Veld
70' 0-2: Andy Veld
82' 1-2: Jari Lukassen

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren, Nicky van den Broek, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Justin Jacops, Tom Gerrits (58' David van Dommelen), Andy Veld (76' Sjoerd van Reijmersdal), Jord Thijssen, Stan Peters (68' Rens van den Hoven)

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.