Welkom op sportpark Juliana - Verweijen ICT

verweijenictc

 

Tom Verweijen van Verweijen ICT had nog geen sportpark en bij voetbalvereniging Juliana ontbrak het nog aan een sportpark naamsponsor. Een match kon dan ook niet uitblijven en zo is Verweijen ICT de komende jaren naamgever van het sportpark aan de Langenboomseweg.

De nieuwe naam Sportpark Juliana - Verweijen ICT staat vanaf nu dan ook prominent op de toegangspoort. 

Verweijen ICT verleent diensten aan het midden- en kleinbedrijf tot 500 medewerkers, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties in de regio Uden-Nijmegen-Venray. Ze verzorgen advies, netwerk- en systeembeheer, installeren hard- en software, verzorgen communicatie en ontwikkelen websites. Snel, effectief en kostenbewust. 

Verweijen ICT gelooft in persoonlijk contact, is klantgericht en heeft een no-nonsense aanpak: doen niet moeilijk, doen wat ze beloven.

Er is een uitstekende terugkoppeling, ze vermijden technische taal zoveel mogelijk en ze zetten de juiste mensen in op de juiste locatie. Altijd goed uitgerust en met een flinke dosis kennis van zaken. Daarmee bieden ze hun opdrachtgevers een betrouwbare werkplek op ICT-gebied.

 Juliana Mill dankt Verweijen ICT van harte voor deze nieuwe vorm van samenwerking.

 hier

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.