Herhaling: Nieuwsbrief Jubileum 100 jaar Juliana Mill

De laatste nieuwsbrief omtrent het jubileum is niet is niet door iedereen ontvangen, vandaar dat we deze hier nog een keer herhalen.

Vrijdag 30 augustus

Op vrijdag avond trappen we het jubileum af met een jeugdwedstrijd waarna aansluitend alle genomineerde voor het All star team de mogelijkheid hebben gekregen om zich aan te melden voor de voetbalwedstrijd. Maar liefst 33 spelers hebben zich aangemeld en zullen deze avond nog eenmaal laten zien de fijne kneepjes van het voetbal te beheersen. Het 1ste van Juliana begint de voorbereiding dit jaar extra vroeg om te zorgen dat ze weerstand kunnen bieden aan deze ervaren rotten. Tevens zal voor de wedstrijd de vrouwelijke All star gehuldigd worden, waarvoor de uitnodiging aan genomineerde snel volgt.

Ook zal er deze avond een fifa toernooi zijn voor de oudere jeugd, opgeven kan via het formulier in de bijlage. (Deze activiteit is bedoeld voor de onder – 19, onder – 17 en onder – 15) Na afloop van dit alles is er een reünie in de feesttent op de Brink.

Zaterdag 31 augustus

Zaterdag starten we de dag met een Juliana familietoernooi, deze activiteit zit bijna vol. Wil je meedoen met je familie lever dan snel het inschrijfformulier in, dit tref je aan in de bijlage.

Aansluitend gaan we dan rond de klok van 16.00 op ludieke wijze het officiële gedeelte laten plaatsvinden, waarna we direct doorgaan met de grote Juliana barbecue. We hebben hier al ruim 150 aanmeldingen voor ontvangen en hopen jullie dan ook allen te mogen begroeten. Inschrijven kan wederom via het formulier in de bijlage, geef je tijdig op!

Na de BBQ, gaan we ons voorbereiden op de feestavond (met o.a. Snollebollekes) waar inmiddels dik 800 kaarten voor verkocht zijn. Nog een kleine 400 zijn er beschikbaar, dus als je erbij wil zijn bestel dan je kaarten snel op: https://www.ticketkantoor.nl/shop/juliana

Zondag 1 september

Is het de beurt aan de jongste jeugd, met ruim 70 inschrijvingen is de middagactiviteit al goed gevuld, wil je toch nog deelnemen meld je dan snel aan via het formulier in de bijlage. Rond de klok van 15.00 sluiten we het jubileum dan feestelijk af op het grote Juliana terras bij de Brink.

Mocht je vragen en / of opmerkingen hebben, twijfel niet om contact op te nemen met ons zodat we jullie van de gewenste info kunnen voorzien.

Met vriendelijke groet,

De Jubileumcommissie

De diverse genoemde formulieren zijn via deze link te vinden.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.