Wedstrijdverslagen

Juliana eindigt seizoen roemloos

ACHJUL2

In de laatste wedstrijd van het seizoen had Juliana nog een kleine kans op de laatste periode. Hiervoor moest het zelf winnen en was het afhankelijk van het resultaat op andere velden.

In Reek kwam Juliana echter niet verder dan een gelijkspel, aan de eerste voorwaarde werd dus al niet voldaan. Juliana probeerde het wel, alhoewel Achilles nog op een 1-0 voorsprong kwam door een vrije trap van Rob van de Wijst, ging Juliana nog met een voorsprong rusten. In de 42e minuut legde Vince van Reijmersdal met een geweldige individuele actie het hele Reekse middenveld in de luren en had vervolgens een uitstekende steekpass op Stein Jacops in de voeten.  De laatste rondde vervolgens keurig af.  Op slag van rust wordt ook Justin Jacops net buiten de zestien bediend door een steekpass vanuit het middenveld en weet hij zelfs de 1-2 op de borden te brengen.

In de tweede helft breidt Juliana al na 2 minuten de voorsprong verder uit. Een ingooi van Achilles wordt keurig onderschept, de bal wordt vervolgens op Stein Jacops gespeeld. Die heeft op zijn beurt al gezien dat de Achilles doelman niet helemaal goed staat opgesteld, en hij weet met een lob in de verre hoek de doelman te verschalken. Kort daarna krijgt Juliana opnieuw een hele grote kans om verder uit te lopen, deze kans wordt echter niet benut. In de paar minuten daarna geeft Juliana de voorsprong chter helemaal uit handen. Tot tweemaal toe krijgt Bas Linders de bal in de voeten gespeeld. Eerst is het de Juliana doelman die de bal in de zijn voeten speelt, en even later weet hij een veel te korte terugspeelbal te onderscheppen. Beide cadeautje weet hij keurig uit te pakken. Na deze 3-3 is de wedstrijd zo'n beetje gelopen en gebeurt er niet veel meer. de wedstrijd en het seizoen loopt dan ook zonder spektakel ten einde.

Wedstrijdstatistieken:
Achilles Reek - Juliana 3-3 (1-2)
Scheidsrechter: Timmers (Gemert)
Toeschouwers: 140

Doelpunten:
30' 1-0: Rob van de Wijst
42' 1-1: Stein Jacops
45' 1-2: Justin Jacops
47' 1-3: Stein Jacops
54' 2-3: Bas Linders
58' 3-3: Bas Linders

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Rens van den Hoven (72' Ruud Relou), Julien Cuppen, Berry van Krijl, Kevin van Casteren, Max Hermanussen, Tom Heerbaart, Vince van Reijmersdal Stein Jacops (72' Stan Peters), Justin Jacops (59' Jelle Staal). 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.