Wedstrijdverslagen

Juliana heeft makkelijke middag tegen Uden

JULUDE

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen ging tegen FC Uden, dat al bijna gedegradeerd is. Juliana had nog iets goed te maken omdat de heenwedstrijd verloren was gegaan, en er nog een klein kans is op de laatste periode.

Juliana ging dan ook voortvarend van start en kwam al in de 8e minuut op 1-0 toen Justin Jacops een voorzet van rechts hard tegen de touwen kopte. In de 20e minuut was het dezelfde Justin Jacops die zijn tweede van de middag tegen de touwen kon werken na een knappe individuele actie. In de 38e minuut bracht ook Camiel van Geenen zijn naam op het scorebord. Stein Jacops kwam met een rush langs de lijn de 16 binnen, en bediende Camiel op maat voor de 3-0. In de 44e minuut was het opnieuw Camiel van Geenen, die met een lichaamsschijnbeweging op het middenveld de complete Uden defensie op het verkeerde been zette. Vervolgens verschalkte hij met een lob de uitlopende FC Uden doelman.

In de tweede helft ging Juliana door waar het gebleven was. In de 48e minuut was het opnieuw Justin Jacops die vrjgespeeld werd net buiten de 16. Met een prachtig diagonaal schot zorgde hij voor de 5e treffer van de middag. Daarna duurde het even aleer de net daarvoor ingevallen Andy Veld diep gestuurd werd vanuit het middenveld. Hij prikte de bal keurig langs de keeper onder in het hoekje voor de 6-0. Hierna stokte niet de dadendrang van Juliana, maar wel de produktie. Er vielen nog een flink aantal kansen te noteren, maar doelpunten bleven uit. Overigens had ook FC Uden nog een aantal kansen op de eretreffer, want ondanks de grote achterstand bleven ze tot einde toe proberen.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - FC Uden 6-0 (4-0)
Scheidsrechter: van Berlo (Gemert)
Toeschouwers: 180

Doelpunten:
8' 1-0: Justin Jacops
20' 2-0: Justin Jacops
38' 3-0: Camiel van Geenen
44' 4-0: Camiel van Geenen
48' 5-0: Justin Jacops
72' 6-0: Andy Veld

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Ruud Relou, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbeert (82' Rens van den Hoven), Stein Jacops, Camiel van Geenen, Justin Jacops, Kevin van Casteren, Vince van Reijmersdal (62' Andy Veld), Max Hermanussen (74' Jord Thijssen).

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.