Jeugd wedstrijdverslagen

Wedstrijd verslag halve finale bekerwedstrijd Juliana MO13-1 - Mierlo Hout MO 13-1

MO13 1

Donderdag 16 mei stond er de halve finale voor de beker op het programma tegen 1e klasser Mierlo Hout. De meiden hadden er zin in en met een dosis gezonde spanning zijn we aan de wedstrijd begonnen.

We zijn nog zoekende maar het wil nog niet lukken. Na een overtreding kregen wij een strafschop maar de keepster pakt de bal knap. En een schitterende aanval van ons met Noor die speelt naar Amber die kaatst op Lindsay die uithaalde maar de bal gaat net over. Yes de 1-0. Goed samenspel vooraf met Megan en Lieze die Perfect aflegt op Amber en die met een wereldgoal in de kruising schiet. We blijven veel balbezit houden maar leverd geen gevaar op bij de goal. 

En we beginnen aan de tweede helft met een kans voor Mierlo hout maar een knappe redding van Ivora. Juliana met een aanval met Jasmijn die voorzet maar Sanne net niet bereikt. Weer 2 goede kansen van ons maar ze willen er niet in. Een goede interceptie van Renske voorkomt erger. De druk begint toe te nemen bij ons met weer een afstand schot van Megan maar wordt gestopt door de keeper. Een spaarzame aanval van Mierlo hout die goed wordt benut 1-1. Juliana gaat voor de winst en zet de éne aanval in op de andere. De tegenstander komt niet meer aan voetballen toe. We krijgen vele kansen maar de bal wil er maar niet in. 

En de wedstrijd is afgelopen en gaan we beslissen met penalty’s. Met de penalty’s serie was Mierlo hout te sterk voor ons met 2-3 en zijn we uitgeschakeld uit de bekerwedstrijd. De Meiden hebben er hard aan gewerkt . Ze waren sterker en dominanter maar helaas mocht het niet lukken. Jullie hebben mooie wedstrijden laten zien en de supporters laten zien dat jullie goed kunnen voetballen en daar mogen jullie zeker trots op zijn. Met nog 2 competitie wedstrijden kunnen we nog voor het kampioenschap gaan.

Wij zijn trots op jullie meiden.
Gr de leiding.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.