Wedstrijdverslagen

Juliana niet voorbij SIOL

SIOJUL

Met nog 3 wedstrijden te gaan mocht Juliana op bezoek bij SIOL in Katwijk. Juliana heeft nog een kans op de derde periode, om dit in eigen hand te houden moet er gewonnen worden.

In de reguliere competitie heeft SIOL één puntje voorsprong op Juliana, en de heenwedstrijd was geëindigd in 1-1. Beide ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd. In de eerste helft was dit ook duidelijk te merken. Juliana was de iets betere ploeg en had iets meer dadendrang dan SIOL, maar echt grote kansen vielen er niet te noteren. Uiteindelijk kon Juliana in de 39e minuut toch het lichte overwicht uit buiten. Een aanval over links strandde in eerste instantie nog in de SIOL defensie, de afgeslagen bal viel echter voor de voeten van Justin Jacops. Deze kon met een geplaatste bal in de verre hoek de keeper verschalken en de 0-1 aantekenen. In de rest van de eerste helft gebeurde niet veel meer en ging Juliana met een voorsprong naar de kleedkamers.

In de tweede helft liet SIOL merken zich niet zomaar gewonnen te geven, en ging wat aanvallender spelen. In de 50e minuut leverde dit al resultaat op toen SIOL vanaf links een vrije trap mocht nemen. Deze werd bij de tweede paal binnengekopt door de inlopende Djavano Amunupunnjo. SIOL bleef hierna aandringen zonder echt gevaarlijk te worden. Typerend was dan ook dat SIOL op 2-1 kwam doordat een bal die een beetje buiten de 16 bleef hangen voor de voeten kwam van Basim Sayeb. Hij zette SIOL met een droge knal op een 2-1 voorsprong. Juliana wilde niet verliezen en richtte zich hierna weer op en kreeg ook weer een overwicht. In de 89e minuut viel de verdiende gelijkmaker. Stan Peters leverde een messcherpe voorzet af, die door Berry van Krijl feilloos werd ingekopt voor de 2-2. Hierna ging Juliana ook nog op zoek naar de winnende treffer maar die viel niet meer.

Wedstrijdstatistieken:
SIOL - Juliana 2-2 (0-1)
Scheidsrechter: van Rijbroek (Merselo)
Toeschouwers: 80

Doelpunten:
39' 0-1: Justin Jacops
50' 1-1: Djavano Amunupunnjo
63' 2-1: Bassim Sayeb
89' 2-2: Berry van Krijl

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Rens van den Hoven, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Kevin van Casteren, Tom Gerrits, Tom Heerbaart (78' Jord Thijssen), Camiel van Geenen, Vince van Reijmersdal, Andy Veld (61' Stan Peters), Justin Jacops

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.