Wedstrijdverslagen

Juliana verslaat DSV

JULDSV

De heenwedstrijd tegen DSV werd door de weersomstandigheden destijds in 3 bedrijven gespeeld. Deze keer waren de weergoden ons iets beter gezind.

Meteen in het begin kreeg DSV een goede kans op de openingstreffer, maar deze werd niet verzilverd. Daarna speelde de wedstrijd zich veelal af op het middenveld. DSV had iets meer balbezit en was ook wat vaker op de helft van Juliana dan andersom. Juliana bleef echter met prima verdedigen en hard werken eigenlijk gemakkelijk overeind. Op slag van rust kreeg Juliana loon voor het harde werken, een voorzet vanaf links werd door Berry van Krijl bijn vanaf de achterin op de lat gekopt, voor het doel was Justin Jacops er als de kippen bij om de terugspringende bal binnen te werken. Hierna was het vrijwel meteen rust.

IIn de tweede helft bleef Juliana doorgaan waarmee het de eerste helft was opgehouden. De ploeg bleef hard werken en zeer gedisciplineerd verdedigen. Waardoor het in de tweede helft geen enkele kans meer weggaf. Sterker nog het was eigenlijk Juliana wat de 2-0 had moeten maken. Eerst was het Vince van Reijmersdal die Justin Jacops diep stuurde, die stuitte echter op de keeper die de bal uit het doel kon duiken. Wat verder in de tweede helft was het Stein Jacops die met een individuele actie opnieuw Justin voor het doel zette. Ook deze keer was het de doelman die de bal kon keren. Uiteindelijk bleef het dus bij een zeer verdiende 1-0.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - DSV 1-0 (1-0)
Scheidsrechter: Verstegen (Uden)
Toeschouwers: 140

Doelpunten:
45' 1-0: Justin Jacops

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Ruud Relou, Rens van den Hoven, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Jord Thijssen, Stein Jacops (78' Andy Veld), Vince van Reijmersdal (85' Stan Peters), Justin Jacops, Kevin van Casteren, Max Hermanussen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.