Jeugd wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag Volkel MO13-2 - Juliana MO13-1

MO13 1

Vandaag hebben we een hele vroege uitwedstrijd om 9.00 uur uit in Volkel.

Voor sommige is het te vroeg ? maar we staan weer op het veld en gaan er weer voor. Nog een paar minuutjes voor de aftrap. En we zijn los. Eerste aanval wordt opgezet door Megan, Jasmijn zet voor maar Noor mist de kans. Meteen de volgende aanval, goed doordrukken van Lieze die een één tweetje doet met Lindsay en Lieze scoort de 0-1. Een afstandsschot van Lindsay wordt netjes gestopt door de keepster. En de 0-2. Uit een corner die door Lieze genomen wordt. Niemand die hem aanraakt en de bal draaitol de verre hoek. Nu weer een afstandsschot van Lindsay, Lieze doet ”bewust” een overstapje en de keeper is verrast en de bal vliegt in de goal en zo gaan we met een 0-3 de rust in.

2e helft is begonnen met een schot van Jasmijn maar wordt door de keepster tot corner verwerkt. Nu hebben we even een dipje, passen komen niet meer aan en de tegenstander krijgt meer ruimte en benut die ook want ze scoren de 1-3. Maar ze pakken de draad weer op en een mooie aanval opgezet door Amber en Jasmijn, daaropvolgend een scrimmage voor de goal en Jasmijn geeft het laatste tikje 1-4. Een kans voor Amber met een schot dat net voorlangs gaat. En de laatste seconde van de wedstrijd een vlammend schot van Lindsay die strak in de rechter kruising gaat en de keeper kansloos laat zet ze hiermee de 1-5 op het scorebord en ook tevens de eindstand want kort hierna fluit de scheidsrechter de wedstrijd tot een einde. Was een leuke wedstrijd om naar te kijken.

Goed gedaan meiden.
Gr de Leiding

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.