Wedstrijdverslagen

Juliana niet langs HBV

HBVJUL

Op een frisse zondagmiddag in april, moest Juliana op een hard en lastig te bespelen veld aantreden tegen laagvlieger HBV.

HBV's puntentotaal deze competitie zat tot vandaag nog steeds niet in de dubbele cijfers, en de ploeg vecht nog steeds tegen degradatie. Juliana ook al niet uitblinkend met haar puntentotaal is daarentegen al lange tijd veilig, ondanks dat het ook in het onderste deel van de competitie vertoeft. Dit was ook aan het spel van beide ploegen te zien. In de eerste helft was Juliana dan ook duidelijk de betere ploeg en kreeg het ook legio kansen en mogelijkheden, tot doelpunten kwam het echter nog niet.

In de tweede helft kwam Beers wat scherper uit de startblokken en kreeg het ook een paar aardige kansen, verder dan een schot op de lat kwam de ploeg echter niet. Juliana nam het heft weer in handen en na ruim een kwartier spelen kwam Juliana op een verdiende 0-1 voorsprong. Na terugspelen op de keeper mocht Juliana van dichtbij een indirecte vrij trap nemen. Deze werd terug gelegd op Berry van Krijl die de bal vervolgens hard langs vriend en vijand in de touwen joeg. Een kliene 10 minuten later kwam Juliana echter met 10 man te staan toen Tom Gerrits een aanvaller voorlangs liet kruisen en deze vervolgens op de hakken trappen. Hij kreeg daardoor zijn 2e gele kaart van de middag en kon vertrekken. Juliana ging hierdoor wat achterover leunen en gokte op de counter. Vlak voor tijd brak dit echter op toen de bal vanaf de achterlijn werd voorgezet en Ruud Toonen van dichtbij in kon tikken voor de 1-1. In de slotminuut kon Camiel van Geenen nog bijna de winst aan Juliana brengen. Hij zag zijn schot vanaf de punt van de 16 in plaats van in de verre kruising verdwijnen op de paal uiteen spatten.

Wedstrijdstatistieken:
HBV - Juliana 1-1 (0-0)
Scheidsrechter: Bas Beeker
Toeschouwers: 145

Doelpunten:
61' 0-1: Berry van Krijl
86' 1-1: Ruud Toonen

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Stein Jacops (73' Roel Janssen), Tom Gerrits, Gijs Wijdeven (40' Vince van Reijmersdal), Camiel van Geenen, Justin Jacops, Stan Peters (82' Jord Thijssen), Kevin van Casteren, Max Hermanussen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.