Wedstrijdverslagen

Juliana wint niet van Festilent

In het dubbele paasprogramma stond op de maandag de 2e thuiswedstrijd van het weekeinde vastgesteld tussen Juliana en Festilent. In Zeeland had Juliana nog met 1-0 gewonnen.

 Juliana begon zeer matig aan de thuiswedstrijd, veelvuldig balverlies en matige passing bracht Festilent regelmatig al op de Juliana helft in balbezit. Festilent profiteerde daar volop van en stichtte keer op keer gevaar in en rondom de zestien van Juliana. In de 11e minuut kwam Festilent dan ook op een verdiende voorsprong toen een scherpe voorzet van rechts over alles en iedereen heen ging. Op de punt van de vijf meter was echter Niels van den Brand geheel vrijgelaten en hij kon met een volley de bal in de korte hoek binnenprikken. Het duurde tot het tweede deel van de eerste helft eer Juliana zich enigszins wist te herpakken. Daarna bouwde Juliana ook een overwichtje op, en wist het wat kansen te creëren. Dit leidde nog niet tot doelpunten.

In de 2e helft ging Juliana mede geholpen door de wind op zoek naar de gelijkmaker. Juliana kreeg ook een handvol aardige kansen, maar wist die nog niet te verzilveren. Volgens een oude voetbalwet valt de goal dan aan de andere kant. Het was Willem van der Loop die een voorzet vanaf links zomaar in het Juliana doel zag waaien. Juliana rechtte daarop de rug en wist in het laatste kwartier toch nog op gelijke hoogte te komen. Eerst was het Justin Jacops die de bal bij de tweede paal lepelde waar Camiel van Geenen al inlopend de bal binnen kopte. In de laatste officiële minuut mocht Juliana nog net buiten de zestien een vrije trap nemen. Het was good old Berry van Krijl die zich achter de bal nestelde en de bal om de muur in het doel krulde.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - Festilent 2-2 (0-1)
Scheidsrechter: Benders (Cuijk)
Toeschouwers: 160

Doelpunten:
10' 0-1: Niels van den Brand
71' 0-2: Willem van der Loop
83' 1-2: Camiel van Geenen
90' 2-2: Berry van Krijl

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Rens van den Hoven (79' Kevin van Casteren), Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart (83' Vince van Reijmersdal), Stein Jacops, Tom Gerrits, Gijs Wijdeven (46' Jelle Staal), Camiel van Geenen, Justin Jacops, Max Hermanussen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.