Wedstrijdverslagen

Juliana vernederd door Achates

JULACH2
Op een zonnige donderdagavond zorgden twee aanvallende ploegen voor een aantrekkelijke wedstrijd op het sportpark in Mill

Nadat beide ploegen al een paar grote kansen gehad hadden was het in de 9e minuut al de Millse ploeg die op een 1-0 voorsprong kwam. Een diepe bal bleef net buiten de 16 hangen, waardoor de aanstormende Andy Veld zijn kans schoon zag. De uitgekomen keeper was echter net iets vlugger, deze schoot echter op zijn beurt de bal via een eigen verdediger in het eigen doel. Hierna drong Achates Juliana terug op eigen helft, op zoek naar de gelijkmaker. Dit werd beloond in de 20e minuut, toen de Juliana defensie zich wat al te makkelijk in de luren liet leggen, en een voorzet vanaf rechts bij de 2e paal werd binnengewerkt door Jeroey Lekatompessy. Een paar minuten later viel al de 1-2 toen het Juliana middenveld werd afgetroefd en Teun Lemmen diep werd gestuurd en koelbloedig afrondde. In de 32e minuut kon opnieuw Teun Lemmen profiteren na matig ingrijpen voor de 1-3. Op slag van rust viel ook nog de 1-4 toen ook Jeroey Lekatompessy zijn tweede van de avond aantekende.

Na rust probeerde Juliana nog wel iets aan de achterstand te doen, met een paar verse krachten werd Achates zowaar een tijdje teruggedrongen. Het doek viel echter in de 75e minuut. Na een scherpe counter van Achates was het Julien Cuppen die vlak voordat de aanvaller kon scoren deze omver trok. Het gevolg een rode kaart en penalty kwam Juliana niet meer te boven.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - Achates 1-5 (1-4)
Scheidsrechter: Smits (Liessel)
Toeschouwers: 60

Doelpunten:
9' 1-0: Andy Veld
20' 1-1: Jeroey Lekatompessy
24' 1-2: Teun Lemmen
32' 1-3: Teun Lemmen
43' 1-4: Jeroey Lekatompessy
75' 1-5: Siem Loeffen

Opstelling Juliana: Lars Kerkhof, Rens van den Hoven, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart (46' Julian Schoenaker), Andy Veld, Tom Gerrits (58' Vince van Reijmersdal), Gijs Wijdeven, Camiel van Geenen, Justin Jacops (58' Stan Peters), Max Hermanussen

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.